GÜNDEM

Kübra Par'dan Abdülkadir Selvi'ye:Daha çok magazin yazmanı bekliyoruz

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, dün “Demet Akalın ne zaman şarkı söyleyecek” başlıklı yazı kaleme aldı. Habertürk yazarı Kübra Par da her zaman siyasi kulislerin nabzını tutan Selvi'nin bu yazısını görünce gözlerine inanamadığını söyledi.

Kübra Par'dan Abdülkadir Selvi'ye:Daha çok magazin yazmanı bekliyoruz

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin magazin içerikli yazısı Habertürk yazarını çok şaşırtmış. Selvi'ye "Daha çok magazin yazmanı bekliyoruz." diye seslenen Kübra Par, "Eskiden gazino kulislerinde olup biteni en iyi Ankara gazetecileri bilirmiş. Sen de bu eski geleneği canlandırıp siyaset kulislerinden haber alma başarını sahne kulislerine doğru genişletebilirsen usta magazincilere rakip olmaman için hiçbir sebep yok." ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Selvi'nin magazin performansı

Siyaset gündeminin perde arkasına dair yazılarına alışık olduğumuz Abdülkadir Selvi’nin “Demet Akalın ne zaman şarkı söyleyecek” başlıklı yazısını görünce gözlerime inanamadım.

Kendisi de bunu ilk kez yaptığının farkında. Utangaç bir edayla “Kendi halinde bir siyasi kulis yazarıyım. Aralarındaki kavgaya girmek istemem” diyor ama Cenk Eren, Işın Karaca, Demet Akalın ve Bendeniz arasındaki polemiği anlatmadan da duramıyor.

Sevgili Abdülkadir Selvi, bu mahcubiyeti üstünden atmanı ve daha çok magazin yazmanı bekliyoruz.

Eskiden gazino kulislerinde olup biteni en iyi Ankara gazetecileri bilirmiş. Sen de bu eski geleneği canlandırıp siyaset kulislerinden haber alma başarını sahne kulislerine doğru genişletebilirsen usta magazincilere rakip olmaman için hiçbir sebep yok.

Fakat müzik dünyası ile ilişkileri senden daha sıkı olan Muharrem Sarıkaya ve Sedat Ergin de bu konuları yazmaya başlarsa işin çok zorlaşır, benden söylemesi!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar