GÜNCEL

Kübra Par yazdı: Yılmaz Özdil, Berna Laçin’e haksızlık etmiş

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, Yılmaz Özdil'in Berna Laçin için söylediği sözlerinin son derece abartılı ve haksız bir çıkış olduğunu söyledi. Par, 'aşı olmayı tercih eden meslek emekçilerine “İnsan bile değil” demesi pek yakışık almadı doğrusu...' diyerek sitem etti.

Kübra Par yazdı: Yılmaz Özdil, Berna Laçin’e haksızlık etmiş

Yılmaz Özdil, Berna Laçin’in Basın Kartı ile aşı olmasına  tepki göstermişti. Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par bugünkü yazısında, Özdil'in "Çakma basın kartı olanlar “gazeteciyim” diye aşı olduğu için, soran sorana... Topluca cevap vereyim, henüz olmadım, yaş sıramı bekliyorum, sırası gelmeden aşı olanlar bırak gazeteci olmayı, insan bile değildir." sözlerini eleştirdi. Par, Özdil'in Berna Laçin için söylediği sözlerinin son derece abartılı ve haksız bir çıkış olduğunu söyledi. Par, 'aşı olmayı tercih eden meslek emekçilerine “İnsan bile değil” demesi pek yakışık almadı doğrusu...' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Berna Laçin’in basın kartı sahibi olduğu için aşı olabildiğini duyunca açıkçası ben de biraz şaşırdım. 10 yıldır köşe yazarı olduğu için basın sigortası olduğunu anlayınca şaşkınlığım geçti. Son derece legal olan hakkını kullanmış Laçin.

Buna karşılık Yılmaz Özdil’in "Sırası gelmeden aşı olanlar bırak gazeteci olmayı, insan bile değil" yorumunun ise son derece abartılı ve haksız bir çıkış olduğunu düşünüyorum.

Elbette Yılmaz Bey aşı için yaş sırasını bekleyebilir. Ama aşı olmayı tercih eden meslek emekçilerine “İnsan bile değil” demesi pek yakışık almadı doğrusu...

Basın çalışanlarına verilen aşı imkânı ayrıcalık değil haktır. Hepimiz yalnızca kendimiz için değil vatandaşlık sorumluluğu gereği aşı olacağız.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar