GÜNDEM

Kübra Par Selçuk Tepeli hakkında merak edilenleri yazdı

Habertürk yazarı Kübra Par, Fatih Portakal'ın yerine gelen Selçuk Tepeli hakkında merak edilenleri, Tepeli'nin doğru bir isim olup olmadığını bugünkü köşesine taşıdı.

Kübra Par Selçuk Tepeli hakkında merak edilenleri yazdı

Fatih Portakal'ın, FOX Ana Haber'den istifa etmesinin ardından yerine Selçuk Tepeli getirildi. Tepeli'nin, yeterince tanınır olmaması akıllara 'Portakal kadar başarılı olabilir mi?' sorularını getirmeye başladı. 

Habertürk yazarı Kübra Par da bugün kaleme aldığı yazısında Selçuk Tepeli hakkında merak edilenleri paylaştı. 

Par, Tepeli'yi, yandaş veya muhalif diye alışılageldik kalıplara sokmanın mümkün olmadığını, kafasının farklı çalıştığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti "Hava durumuyla ilgili yaptığınız bir yoruma kızıp gökyüzünde toplanan bulutların yağmur mu yoksa kar mı getireceği üzerine saatlerce konuşabilir ya da ısırdığı elmanın menşei üzerine kesintisiz 8 saat detay anlatabilir."

Tepeli'ye dışarıdan bakanlar için ‘efendi çocuk’, yakından tanıyanlar içinse ‘tanımlanamayan bir cisim’ gibi olduğunu söyleyen Par, "Çok çalışır, iddialı ve iddiacıdır. İlk bakışta mütevazı gibi görünse de özgüveni oldukça yüksektir. Sorulduğunda “Ben gazeteci değilim” der ve işe bir CEO mantığıyla yaklaştığını ima eder." şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar