GÜNCEL

Kübra Par muhalefetin yeni oyun planının, iktidarı ekonomi üzerinden vurma prensibine dayandığını belirtti

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, muhalefetin yeni oyun planının HDP meselesi ya da Cumhurbaşkanı adayı gibi fikir ayrılığı yaratan başlıkları şimdilik geri plana iterek, iktidarı ekonomi üzerinden vurma prensibine dayandığını belirtti.

Kübra Par muhalefetin yeni oyun planının, iktidarı ekonomi üzerinden vurma prensibine dayandığını belirtti

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, bugünkü köşesinde muhalefet liderlerinin son dönemde çeşitli ziyaret bahaneleri ile biraraya geldiklerine dikkat çekerek muhalefetin yeni oyun planını yazdı. Par, muhalefetin HDP meselesi ya da Cumhurbaşkanı adayı gibi fikir ayrılığı yaratan başlıkları şimdilik geri plana iterek, iktidarı ekonomi üzerinden vurma prensibine dayandığını belirtti. 

İşte o yazı... 

Farkında mısınız muhalefet liderleri son dönemde çeşitli ziyaret bahaneleri ile sık sık ikili görüşmeler yapıyor ve ardından ortak basın toplantısı düzenliyor.

Belli ki birlikten güç doğar prensibiyle hareket ediyorlar. İki lider bir araya gelince medyanın ilgisi daha fazla oluyor. Ayrıca seçmen tabanlarını yakınlaştırma işlevi de var.

Geçen hafta Babacan ve Kılıçdaroğlu birlikte kamera karşısına geçmişti. Bu hafta da hem Akşener ve Babacan hem de Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu ortak basın toplantısı düzenledi.

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Oğuzhan Asiltürk ziyareti sonrası gözler Saadet Partisi’nin tutumuna dikilmişken Kılıçdaroğlu-Karamollaoğlu buluşması ittifak içi bir güven tazeleme adımı gibi görünüyor.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar