GÜNDEM

Kübra Par: Mansur Yavaş’ın oyları işte bu yüzden yükseliyor

Habertürk yazarı Kübra Par, Habertürk stüdyolarında karşılaştığı Mansur Yavaş’ın korumalarla gezmediğini ve makam aracının da lüks olmadığını ifade ederek 'Mansur Yavaş’ın oyları işte bu yüzden yükseliyor' dedi.

Kübra Par: Mansur Yavaş’ın oyları işte bu yüzden yükseliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sık sık karşılaştırışıyor. Her iki isimden Cumhurbaşkanı adaylığında da Mansur Yavaş ismi daha çok öne çıkıyor.

Habertürk yazarı Kübra Par da Habertürk'e konuk olan Yavaş ile ilgili gözlemlerini aktardı ve Yavaş isminin öne çıkmasının nedenini değerlendirdi. 

İşte Kübra Par'ın yazısı:

Mansur Yavaş’ın oyları işte bu yüzden yükseliyor

Önceki akşam program hazırlığı için Habertürk TV’nin stüdyolarının bulunduğu kata inmek üzere asansöre bindim. Benden önce yayın yapan Fatih Altaylı’nın konuğu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tı. Asansörden inerken "Kalabalık bir heyet kendisine eşlik ediyor olmalı" diye düşündüm… Bırakın kalabalığı, sadece 2 kişi vardı. Makyaj odasına geçtim, kuaför arkadaşlar kendi aralarında Yavaş’ın ne kadar mütevazı olduğunu, kanala girerken konvoyu olmadığını konuşuyordu. Altaylı yayında da makam aracı meselesini sordu. “Şu anda en lüks aracımız Megan. Ben de örnek olayım diye 2012 model minibüse biniyorum. Çakarları kaldırdık. Biz devlet memuruyuz. Ne özelliğimiz var? Milletin önüne geçmek için ne aciliyetimiz var? Zabıtanın, itfaiyenin, polisin olabilir. Bu konuda genelge yayınladık" yanıtını aldı. Hani son dönemde anketlerde muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları arasında en yüksek oyu Yavaş’ın aldığı söyleniyor ya, sebebini uzaklarda aramayın…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum