GÜNDEM

Kübra Par: Kılıçdaroğlu'nun ödeyeceği tazminat uykularımı kaçırıyor

Habertürk yazarı Kübra Par, bugün kaleme aldığı köşesinde kendisi hakkında yazdığı yazıdan dolayı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu’nun kendisine tazminat davası açtığını hatırlatıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ödeyeceği 359 bin liralık tazminatı düşününce acaba kendisi de o kadar büyük bir tazminat öder mi diye düşünmekten uykularının kaçtığını ifade etti.

Kübra Par: Kılıçdaroğlu'nun ödeyeceği tazminat uykularımı kaçırıyor

Habertürk yazarı Kübra Par, bugünkü köşesinde Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu hakkında yazdığı yazıdan sonra tehdit edildiğini hatırlatıp sözlerine şu şekilde devam etti “Avukatlarım Türkiye’nin en iyileri, 12 tane. Yüklü bir tazminat davası açıyoruz”diye hava atmıştı.Dün Habertürk’teki avukatlarımız aradı, hem kuruma hem de bana dava açmış hakikaten."

Türkiye’nin en iyi avukatlarının kim olduğunu, kendisinden ne kadar isteyeceklerini bilmediğini ifade eden Par, "Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a 359 bin liralık tazminat ödeyeceğini duyduğumdan beri ben de öyle büyük bir tazminat öder miyim diye uykularım kaçıyor. İşin sonunda üç kuruşluk maaşı dengesiz bir şöhret meraklısına kaptırmasam bari...Yayına çıkarsam, bir Zeybek oynatsam vazgeçer mi acaba? Size bir şey söyleyeyim mi, bence kesin vazgeçer.” şeklinde konuştu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar