GÜNDEM

Kübra Par Hıncal Uluç'u arayınca başına gelenleri yazdı

Habertürk yazarı Kübra Par, toplu olarak atılan mesajların nazik bir davranış olmadığını, insanlar WhatsApp kullanıyor diye her dakika rahatsız edilemeyeceğini belirttiği köşesinde, program daveti için aradığı Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç’u mesai saatleri içinde aramadığı için telefonunun açılmadığını köşesine taşıdı.

Kübra Par Hıncal Uluç'u arayınca başına gelenleri yazdı

İletişim araçlarının çeşitlilik gösterdiği bir dönemdeyiz. İnsanlar, özellikle WhatsApp gibi uygulamalardan birbirleriyle iletişim kuruyor. Ancak toplu mesaj veya gecenin herhangi bir saatinde gelen bir bildirim de insanların şikayetçi olduğu konulardan.

Habertürk yazarı Kübra Par da bugünkü köşesinden konu ile ilgili şikayetlerini dile getirip sözlerine şu şekilde devam etti "Kusura bakmayın ama sürekli toplu mesaj göndermek pek nazik bir davranış değil. WhatsApp kullanıyor olmak her dakika ulaşılabilir olduğumuz anlamına gelmiyor.Ne yaptığınızı merak eden varsa zaten açar okur, izler, sosyal medyadan takip eder.İki tık fazla almak uğruna insanların mesaj kutularını doldurmayın.”

WhatsApp tacizlerine kızdığını ancak; Hıncal Uluç’un, telefon mahremiyetine kendisinden daha fazla duyarlı olduğunu belirten Par, "Geçen hafta televizyon programıma davet etmek için aradım, açmadı ve arkasından şöyle okkalı bir mesaj gönderdi: “Bu telefon benim özelimdir. Arama hakkınız yok. Mesai saatlerinde gazeteden arayın lütfen.” Mahcubiyetle kendimi tanıtan ve ne için aradığımı anlatan bir cevap yazdım. Sağ olsun, nezaketle yanıt verdi. Televizyona pek çıkmıyormuş. Hıncal Bey’in bu tepkisini o kadar iyi anlıyorum ki…” dedi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar