GÜNDEM

Kübra Par: Bakanlar muhalefeti ziyaret ederek üstüne düşeni yaptı, şimdi sıra muhalefette!

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par, PKK'nın Gara'da 13 vatandaşımızı katletmesinin ardından Bakanlar'ın üzerine düşen görevi yerine getirerek muhalefeti ziyaret ettiğini şimdi sıranın muhalefete geldiğini yazdı. Par, muhalefetin bu katliamın dünyaya duyurulmasınada öncülük etmesi gerektiğini ifade etti.

Kübra Par: Bakanlar muhalefeti ziyaret ederek üstüne düşeni yaptı,  şimdi sıra muhalefette!

Habertürk gazetesi yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde, PKK'nın Gara'da 13 vatandaşımızı katletmesinin ardından İçişleri Baknı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın muhalefeti ziyaret ederek üzerine düşen görevi yerine getirdiğini artık, sıranın muhalefete geldiğini söyledi. Par, , muhalefetin bu katliamın dünyaya duyurulmasınada öncülük etmesi gerektiğini ''Bu konu üzerinden iktidarı elbette eleştirebilir, kafalarına takılan soruları dillendirebilirler. Ama daha öncelikli olan bu katliamın dünyaya duyurulması için öncülük etmeleridir.Her şeyden önce bunu 6 yıl boyunca her gün sevdiklerine kavuşmak için bekleyen 13 aileye borçlular'' diyerek ifade etti. 

İşte o yazı... 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iki farklı teşekkürü hak ediyor. Birincisi Meclis’te bilgilendirme toplantısı yapmadan önce iki muhalefet liderini özel olarak ziyaret ettikleri için, ikincisi ise terör örgütü PKK’nın 13 vatandaşımızın operasyon sırasında öldüğü yalanına karşılık zihinlerde hiçbir soru işareti bırakmayacak netlikte detaylı açıklamalar yaparak bu terör örgütünün gerçek yüzünü tüm dünyaya gösterdikleri için...

Özellikle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener’le baş başa görüşerek yaşananlara dair bilgi vermeleri, hem Meclis’teki oturumun çok daha sakin ve saygılı bir ortamda gerçekleşmesini sağladı hem de ortak acı karşısında siyaset üstü bir birliktelik mesajı verilmiş oldu. Eğer ki bu baş başa görüşmeler yapılmasaydı bakanların konuşmaları sırasında sorular-sataşmalar gelebilir, tatsız bir ortam oluşabilirdi.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar