GÜNCEL

KRT TV’de flaş ayrılık! Hangi isim veda etti?

KRT TV'deki ayrılıklara flaş bir ekran yüzü daha eklendi. Program moderatörü Bahar Feyzan, kurumla yollarını ayırdı.

KRT TV’de flaş ayrılık! Hangi isim veda etti?

KRT TV ekranlarında Fikrini Söyle adlı programın moderatörlüğünü yapan Bahar Feyzan, sosyal medya hesabından KRT TV ile yolları ayırdığını duyurdu.

"Fikir uyuşmazlığı sebebiyle yolları ayırdık"

Feyzan mesajında şunları yazdı: ''KRT TV ile fikir uyuşmazlığımız sebebiyle yollarımızı ayırdık. Daha önce de belirttiğim gibi; sonuna eklnen CI ekinden başka hiçbir kurum, haberciyi daha haberci yapmaz. Hiçbir zaman kör muhalifliği ve müptezel yandaşlığı seçmedim. Ben rövanist değil haberciyim. Memleket sorunu olan, ideali işinden büyük insanlar doğuran bu dönem, umarım siyaset değişince kendine dönüşmez. Ben her zaman haberci kimliğimle vardım olmaya da devam edeceğim. Bunun yeri ve zamanını önümüzdeki günler belirleyecek. Herkese çok teşekkürler.''

BAHAR FEYZAN KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. New York'ta ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı.1998-2001 yıllarında Tilmo Faktoring ve İlke Faktoring şirketlerinde müşteri temsilcisi olarak çalıştı.

 Muhabirlik ile meslek hayatına başladı ve iş dünyasında önemli röportajlara imza attı. İlk olarak CNBC-e'de medyaya adım attı. Daha sonra Habertürk'e geçti ve orada 2 yıl çalıştı. Daha sonra NTV'ye geri dönerek ekonomi üzerine programlar ve röportajlar yaptı. Türkiye onu Brad Pitt ile yaptığı röportajla tanıdı. NTV'nin New York temsilciliği görevini yaptı.

 2006 yılında Star TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayarak bir yıl çalıştıktan sonra bu kanaldan ayrıldı. Daha sonra Kanal 24'te Moderatör Akşamüstü ve Tatlı Sert programlarını sundu. 2010 yılında TRT Türk'te Küresel Nabız programını sundu. Daha sonra tv8'de 50 Dakika ve Yaz Günlüğü programlarını sundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar