TELEVİZYON

Kritik saatler sona erdi! Ulusal Kanal yayına devam ediyor mu?

TÜRKSAT borcu nedeni ile yayınları karartılması gündemde olan Ulusal Kanal'da sorun çözüldü mü? Birçok isim Ulusal Kanal'ın varlığının sürdürmesinin mühim olduğuna dikkat çekmiş ve sosyal medya üzerinden destek mesajları yayınlamıştı.

Kritik saatler sona erdi! Ulusal Kanal yayına devam ediyor mu?

Ulusal Kanal'da 'borç' sorunu çözüldü ve kanal yayınlarına devam ediyor. Kanalının kapanmaması için sosyal medyada yazarlar dahil destek paylaşımları yapılmıştı.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, kanalın uydu kirası sorununun el birliği ile çözüldüğü müjdesini verdi. Türkkan şunları söyledi:

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE! Değerli Gönüllülerimiz Bir İMECE'nin daha altından hep birlikte başarı ile kalktık. Kanalımızın önündeki uydu kirası sorununu yine sizlerin katkısı, emeği ve sabrı ile çözdük. Önümüzde daha fazla mücadele etmek ve daha kaliteli yayınlar üretmek görevi duruyor. Daha fazla kanal izleyicisi ve daha fazla Ulusal Gönüllüsü kazanmak görevimiz. Kanalımızın emekçileri sizlerden aldığı güçle bütün görevlere hazır. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Teşekkür eder, saygılar sunarız. Ulusal Kanal Çalışanları

ULUSAL KANAL

Daha önceki ismi Yeditepe TV olan kanal 2000 yılında satın alınmış ve ismi Ulusal Kanal olarak değiştirilmişti. 100.000 dolara alınan kanal 2002 yılında uydu yayınına, 2003 yılında ise ulusal yayına başladı. ‘Ulusal Radyo’ isimli bir de iştiraki mevcut olan Ulusal Kanal’ın genel merkezi İstanbul’un Beyoğlu ilçesindedir. Ulusal Kanal Türksat 4A uydusundan, D-Smart, Kablo TV ve Ustream üzerinden izleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar