GÜNDEM

Krediyi Şimdi Çekin 3 Ay Sonra Ödemeye Başlayın! Ertelemeli Kredide Bankadan Önemli Teklif!

Yapı Kredi'nin güncel kredi kampanyasında 50 bin TL'den 100 bin TL'ye kadar erteleme imkanı sunuluyor. İhtiyaç kredisinde faiz oranları belli oldu. Yapı Kredi'den şimdi kredi çekerseniz 3 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Kredi başvuru şartları ve vade sayısı hakkında bilgiler...

Krediyi Şimdi Çekin 3 Ay Sonra Ödemeye Başlayın! Ertelemeli Kredide Bankadan Önemli Teklif!

Düşük faizli kredi arayışı içerisinde olan müşteriler için önemli bir kampanya başlatıldı. Öyle ki bankadan gelen haberle birlikte 3 ay ertelemeli kredi verilecek. Başvurular çoktan başladı ve eğer ihtiyaç kredisi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yapı Kredi'nin güncel fırsatları tek tek duyuruluyor. Resmi internet sitesinde detaylar paylaşıldı.

Yapı Kredi'den Anında 50 Bin TL!

Yapı Kredi, 50 bin TL'lik kredi için harekete geçti. 24 ay vade ile verilen kredide faiz oranı ise %2,99 olarak açıklandı. Eğer acil nakit ihtiyacınız var ise sizler de kredi için başvuru yaparak kısa süre içerisinde sonuç alabilirsiniz. Kredi notunuz ve daha pek çok etkenin krediyi çekip çekemeyeceğinizde etkili olacağını belirtelim. Güncel detaylarla beraber kredi konusunda 3 ay erteleme hakkınız da bulunuyor.

3 Ay Ertelemeli Kredi Seçeneği!

Kredide yalnızca düz ödeme planının yanı sıra 3 ay erteleme imkanınız da bulunmakta. 50.000 - 100.000 TL kredilerde erteleme kullanmanız durumunda en fazla 21 ay vadede kredinizi ödeyebilirsiniz. Dolayısıyla taksitlendirme ve kredi miktarındaki bu bağlantıya resmi internet sitesinde yer verildi. İhtiyaç kredisi başvurularına gelecek olursak da hem mobil uygulama hem de dijital bankacılık bu konuda hızlı hizmet veriyor. Şubelere giderek de Yapı Kredi yetkilileri ile yüz yüze görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede başvurunuzun onay sürecini yönetebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar