GÜNDEM

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlar Ağustos Ayına Kadar Ödeme Yapmayacak!

Kredi ve kredi kartı borcunuz var ise bankadan sevindirebilecek bir haber geldi. Borcunuzu ödeme konusunda sizlere kolaylık sağlanacak. Halkbank, kredi erteleme için düğmeye bastı. Peki kaç ay boyunca kredi borcu ödemek zorunda değilsiniz? Kredi erteleme için ek faiz alınacak mı?

Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlar Ağustos Ayına Kadar Ödeme Yapmayacak!

Kredi ve kartı borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren haber Halbank'tan geldi. Eğer bu dönemde her türlü kredi borcunuzu ödeme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız endişelenmenize gerek yok. Halkbank müşterileri, bankadan gelen açıklama ile rahat nefes alacak.

Kredi Ödemelerinizi Ertelebilirsiniz!

Kredi ödemelerinin ertelenmesi konusunda bankadan önemli bir adım geldi. Halkbank, yapmış olduğu açıklama ile kredi borçlarını 6 ay boyunca erteliyor. Sonrasında ise gönül rahatlığı ile ödeme yapmaya devam edebileceksiniz.

Deprem Bölgelerinde Oturanlar Dikkat!

Deprem bölgelerinde ikamet eden vatandaşlar, kredi erteleme imkanından faydalanabilir. 6 ay süreli olması nedeniyle de 23 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu hatırlatalım. Bankanın deprem bölgelerindeki vatandaşlar için sunacağı yeni kredi kampanyaları ve dahası için resmi internet sitesini takip edebileceksiniz.

Kredi Borçları Faizsiz Erteleniyor!

Kredi borçları konusunda erteleme adımı atıldı ve bu pek çok müşteri tarafından olumlu karşılandı. Halkbank, borç erteleme işlemini faizsiz olarak gerçekleştirecek. Eğer sizler de borcunuzu ertelemek istiyorsanız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Otomatik olarak deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların kredi borçları erteleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar