GÜNDEM

Kredi Notu Düşük Olanlara Müjdeli Haber Geldi! 50 bin TL ödeniyor

PTT kefili olmayan kişilerin de yanında olacağını duyurdu. Maddi ihtiyaçlarınız için PTT'nin sunduğu 50.000 TL nakit ödemeye başvurabileceksiniz.

Kredi Notu Düşük Olanlara Müjdeli Haber Geldi! 50 bin TL ödeniyor

PTT 50.000 TL kredisi kefil ve iyi kredi notu ihtiyacı olmadan sunulacak. PTT ve Aktif Bank iş birliği, vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor. PTT, sağladığı kredi desteğiyle yeni kampanyada vatandaşların mevcut maddi sıkıntılarına yardımcı oluyor. Sadece kimliğinizi kullanarak başvurabileceğiniz krediden yararlanarak acil nakit ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Peki PTT kredi destek faiz oranı ne olacak?

Kampanyada vatandaşlar kefilsiz 50.000 TL kredi başvurusunda bulunabilecek ve başvurusunu kimlik ile şahsen yapabilecek. Ayrıca 50 bin TL'lik kredide düşük faiz oranları uygulanacağı için vatandaşların ödeme noktasında hiçbir problem yaşamayacağı da bildirildi. Ayrıca 50.000 TL'lik krediyi 36 ay vadeyle 3 yılda geri ödeyerek bu zorlu ekonomik dönemde mali durumunuzu zorlamadan hareket edebileceksiniz.

PTT 50 Bin TL İhtiyaç Kredisi Detayları

Halihazırda hesabı olan tüketiciler, Aktif Bank ve PTT ile ortaklaşa yürütülen kampanyaya SMS ile kolayca kaydolabilirler. PTT hesabınız olmasa bile en yakın şubeye giderek işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Vatandaşlar sadece kimliklerini kullanarak 50.000 TL'ye düşük faiz oranı ve 3 yıl vadeli kredi ile yararlanabiliyor. Herkes kimlik bilgilerini vererek şubeye hemen başvurabilir. 50.000 TL'lik krediniz PTT hesabınız onaylanır onaylanmaz yatırılır. 50 Bin TL nakit desteğiniz hemen kullanıma hazır hale gelir ve bu da mali yükünüzü biraz azaltır. Bu krediyi üç kolay yıl boyunca geri ödeyebilirsiniz.

Kredi Notu Kötü Olanlar Bile PTT’nin Sunduğu 50.000 TL Düşük Faizli Krediye Başvurabilirler

PTT, kredi notu kötü olan ancak acil paraya ihtiyacı olan kişileri de dikkate alarak programın kapsamını daha da genişletti. Kredi notu düşük olanlara da 50.000 TL nakit yardım yapılmaktadır. Ancak geri ödeme hakkı, kredi notunun düşük olması nedeniyle üç değil, sadece iki yıl için verilmektedir. PTT de aynı şekilde hem emekli hem de emekli olmayanlara kredi imkanı sunuyor. PTT kredisi ile faturalarınızı hızlı bir şekilde ödeyebilir, kolay ödeme imkanından yararlanabilirsiniz. İsterseniz acil gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz. 50.000 TL nakit ile ihtiyaçlarınızı zahmetsizce hallederek rahatlayabilirsiniz.

PTT aracılığıyla başlatılan yeni Kredi kampanyası kapsamında 24.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi alabileceğiniz bir kampanya oluşturuldu. PTT ihtiyaç kredisi programı katılımcılarının aynı zamanda banka müşterisi olması durumunda işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanmakta, nakit kredi ve banka kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile hesaplarına yatırılarak yapılmaktadır.

Ayrıca banka kredisi zayıf olanların bile bu banka aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceği ve ödemelerini hızlı bir şekilde alabileceği bildirilmiştir. Yetkilendirildikten sonra, hesaplarını yatırabilir ve kredileri kullanmaya başlayabilirler. 36 ay vadeli 24.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlar, banka kredi notu düşük olsa bile kredi ödemelerini uygun faiz oranları ile zamanında yapabilecekler.

24 Bin TL Nakit Ödemeyi SMS ile Alabileceksiniz

Kredi talebini cep telefonlarından SMS ile ileten vatandaşların da anında ödeme alabilecekleri açıklandı. Başvurularda T.C kimlik numaranızın da belirtilmesi gerekmektedir. T.C kimlik numaranız ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız kredi politikalarına uygun olarak işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir kampanya oluşturulmuştur. 24.000 TL'ye kadar ödeme yapabileceğiniz ve kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde tamamlayabileceğiniz bu kampanyalara dilerseniz cep telefonunuzu kullanarak SMS ile 36 ay vadeli Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar