GÜNDEM

KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Başladı! Lise Mezunu Olmanız Yeterli!

KPSS şartına gerek kalmadan sözleşmeli personel olarak çalışabileceğiniz bir iş ilanı yayınlandı. Üniversitenin ilgili bölümlerinde lise, ön lisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. Nisan ayında başvurular sona erecek. İşte sözleşmeli personel alımı şartları ve kadroları...

KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Başladı! Lise Mezunu Olmanız Yeterli!

KPSS şartına ihtiyaç duyulmaksızın sözleşmeli personel alımı duyurusu yapıldı. Gelen son bilgi doğrultusunda en az lise mezuniyeti aranıyor. Bu da lise, önlisans ve lisans bölümleri için yapılacak alımlar doğrultusunda kadro bilgisini açığa çıkardı. Hangi kadrolarda kaç kişinin sözleşmeli personel olarak çalışacağını sizlerle paylaşıyoruz.

Karabük Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Karabük Üniversitesi'nn çeşitli bölümlerinde çalışacak lise, önlisans ve lisans mezunu sözleşmeli personeller için kadro bilgisi verildi. Aşağıda güncel boş kadroyu görüntüleyebilir ve meslek gruplarını inceleyebilirsiniz:

Lise mezunu olma şartı ile ; 18 destek personeli, 4 teknisyen, 1 şoför, 3 koruma ve güvenlik Görevlisi,
Önlisans mezunu olma şartı ile ; 7 büro personeli, 4 tekniker, 1 destek personeli, 3 teknisyen,
Lisans mezunu olma şartı ile ; 2 mühendis, 11 büro personel, 1 avukat, 3 büro personeli, 1 psikolog olmak üzere 61 sözleşmeli personel alımı için başvurular açıldı.

KPSS Şartı Var mı?

Kadroların tamamında KPSS şartı olmamakla birlikte bazı bölümlerde KPSS puan türüne göre alımların gerçekleştirileceği belirtildi. Puan türleri ise Lise P94, Ön Lisans P93, Lisans P3 olarak açıklandı. Bu puan türlerinden en az 50 puan almış olmanız gerekiyor. Başvuruları 6 Nisan'a kadar yapmış olmalısınız. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Sözleşmeli Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı,
Kamu haklarından mahrum olmamak,
Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
Erkek adayların askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilişiğinin olmaması gibi şartlar aranmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar