POLEMİK

Koşun koşun Enver Aysever Ekrem İmamoğlu'na çakıyor!

Tele1'de Enver Aysever rüzgarı esiyor. Kâh Kemal Kılıçdaroğlu'na kâh Ekrem İmamoğlu'na... Meral Akşener de arada kaynıyor tabi...

Enver Aysever... Tele1'in aykırı ismi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Başörtüsü teklifi" yaptı diye ağzına geleni söyleyen Enver Aysever'in hedefinde şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu var. 

Ekrem İmamoğlu, İyi Parti lideri Meral Akşener'i "kırmızı halı"da karşıladı diye adeta çılgına dönen Enver Aysever, bir başka programda ise "Mangır Merdan"ın "İroni yapıyor" dediği ağır sözlerle karşımıza çıkıyor. 

"Ekrem İmamoğlu'nun ben şimdiye kadar ne iş yaptığını anlamadım" diyen Enver Aysever "Yahu kardeşim topçu olacaksan top oyna, belediye başkanı olacaksan başkanlık yap, cumhurbaşkanı olacaksan kendine güveniyorsan çık. Bu öyle balıkçıda dolaşacaksın, cumhurbaşkanı olacaksın. Niye milletin hayrına olanları alkışlamıyorsun" sözleriyle dikkat çekti. 

Enver Aysever, Meral Akşener'i kırmızı halıda karşıladı diye Ekrem İmamoğlu'na ağır ifadeler kullanıyor. Enver Aysever'in bu videoları sosyal medyada viral olurken, Tele1'in sahibi "Mangır Merdan" açıklama gereği duydu:

"Açıkça yazayım beri; Enver mizah yapıyor, mizah.. Beğenir ya da beğenmezsiniz, o ayrı bahis, ama yapılanın mizah olduğunu anlayamayan andavallar Ekrem beyi savunacaksa, işi gerçekten zor! Yazık.. Bari yandaşların kesip trollediği video ile yetinmeyip, tamamını izleseydiniz."

Merdan Yanardağ'ın bu açıklamasına Enver Aysever'den destek geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aysever "Bu yalan haberi bilerek, isteyerek servis etmişler. Cuma günkü yayında 50 dakika boyunca “AKP böyle haber istiyor” diye program yaptık. Uyanmaz haysiyet cellatları tüm programı yayınlasanıza. Ekrem İmamoğlu kompleksinize beni alet etmeyin. “Gereğini yap” medyası!!!" dedi... Enver Aysever ahaber'in yaptığı haberle dalga geçtiğini söylüyor yani. 

Peki tamam... Hadi "ironi" diyelim. Enver Aysever'in Meral Akşener'i kapıda kırmızı halıda karşılamasına gösterdiği tepkiye ne demeliyiz. Haberin girişinde Aysever'in o sözleri yeterince açık değil mi?

O da mı "İroni" deyip geçelim mi?
Yoksa bu işin altında başka bir şey mi aramalıyız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar