GÜNDEM

Koronavirüs AVM'lere randevu ile mi gelecek?

AVM'lerle mağazacılar aradındaki tartışma devam ediyor. Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de konuyu köşesine taşıdı ve bazı AVM sahiplerinin alışveriş merkezlerinin tamamen kapanmasından yana olduğunu bazılarının ise olmadığını söyledi.

Koronavirüs AVM'lere randevu ile mi gelecek?

Hürriyet yazarı Özkök, koronavirüs nedeni ile AVM'lerin kapatılıp kapatılmayacağı tartışmasını köşesine taşıdı.Kapanmaya karşı olan AVM şirketlerinden birinin içerideki mağaza sahiplerine saat bildirimi yaptığını belirten Özkök o AVM’lerde mağazası olan Mustafa Taviloğlu'nun cevabını da okuyucuları ile paylaştı.

GÜNÜN TARTIŞMASI: KORONAVİRÜS AVM’LERE RANDEVU İLE Mİ GELECEK

GÜNLERDİR bazı AVM’lerle mağazacılar arasında bir tartışma devam ediyor.

Bazı AVM sahipleri alışveriş merkezlerinin tamamen kapanmasından yana. Bazıları ise değil. Kapanmaya karşı olan büyük AVM şirketlerinden biri içerideki mağaza sahiplerine bir bilgilendirme notu yazarak hangi saatlerde açık tutulacağını bildirmiş. O AVM’lerde mağazası olan Mustafa Taviloğlu da şu cevabı yazmış:

“Kusura bakmayın çok komik bir mesaj atmışsınız. Bakan Bey sokağa katiyen çıkmayın diyor, sosyalleşmeyin diyor. Sinemalar kapalı. Siz nasıl olur da gel çalış diyeceksiniz bu insanlara? Saat kısıtlaması da neymiş? Virüslerin randevusu mu var? Hayret. Siz zahmet etmeyin halk zaten kapattı AVM’leri.

Bu da benim bilgilendirme notum.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar