GÜNDEM

Korkutucu haberleri paylaştı: Virüsü bilerek bulaştıranlar var

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, virüse aldırmayıp ihmalde bulunanlarla ilgili iki ilginç örnek verdi ve virüsü bilerek bulaştıranlar olduğunu söyledi.

Korkutucu haberleri paylaştı: Virüsü bilerek bulaştıranlar var

Sağlık Bakanı’nın onca uyarısına rağmen virüse karşı tedbir almayanlarla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Düğünler, toplu mekanlar ve dahası...

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel de bu örnekleri köşesine taşıdı ve bilerek virüsü bulaştıranlar var dedi. 

İşte o ifadeler:

Koronavirüs tanısı nedeniyle karantinada olmaları gereken aynı aileden dört kişi, tatile giderken Kırklareli'nde jandarma tarafından yakalandı. İstanbul'dan İğneada'ya gittiği öğrenilen dört kişi, hemen hastaneye götürüldü. "Yok artık" diyeceğiniz bir haber daha:

Geçtiğimiz hafta Bursa-Yıldırım'da Covid- 19 testi pozitif çıkan kişileri araştıran filyasyon ekibi, söz konusu kişilerin bir düğüne katıldığını öğrendi. Araştırma derinleşince Covid-19 hastası olan düğün sahibi kızın annesinin "Hastalığım bilinirse düğüne kimse gelmez" diyerek bu durumu davetlilerden gizlediği ortaya çıktı. Altın takılmaz diye mi korktu acaba? Bu iki haberde sorumsuzluk, bencillik, kötülük ve cehalet başrolde. O dört kişi tatil yolunda kaç kişiye virüs bulaştırdı acaba? Bomba patlatsalar daha az zarar verirlerdi! Zincirleme reaksiyonu öğrenmek için dördü kaçla çarpmak lazım?

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar