GÜNCEL

Korkusuz gazeteci Memduh Bayraktaroğlu FETÖ'cü kankalarını öve öve göklere çıkardı

Memduh Bayraktaroğlu KORKUSUZ olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bayraktaroğlu firari FETÖ'cü Hakan Şükür'e sahip çıkmakla yetinmedi bu sefer yurtdışına kaçan FETÖ'cü gazetecilere kucak açtı... Memduh Bayraktaroğlu'na göre bunların hepsi "gerçek gazeteci"ymiş!

Youtube kanalında hemen her gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "diktatör"lüğünden dem vuruyor Korkusuz yazar Memduh Bayraktaroğlu. Türkiye'de demokrasi olmadığını, basının susturulduğunu söyleyen Bayraktaroğlu, yaptığı yayınlarla özgürlükte sınır tanımıyor ama. 

Erdoğan'a hakareti alışkanlık haline getiren ve ceza almasına rağmen milim geri adım atmayan Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'nun şu sıralar pek ağır misafirleri oluyor. Hakan Şükür bunlardan sadece biri; bugün yarın firari FETÖ'cü Cevheri Güven'i, ya da Adem Yavuz Arslan'ı yayınlarına alırsa şaşırmayacağız. Zira Taksim saldırısını bahane ederek, FETÖ'cü kankaları Cevheri Güven, Erkam Aytav, Adem Yavuz Arslan, Tarık Toros... ne kadar kaçak göçek varsa hepsine övgüler dizmeye başladı bile. 

Korkusuz Memduh Bayraktaroğlu'na göre, yurtdışına kaçan kim varsa hepsi ama hepsi "gerçek gazetecilik" yapıyormuş. Bunların başını da Cevheri Güven çekiyormuş... 

Memduh Bayraktaroğlu'nu çok iyi tanıyanlar, bu yayınlarının şov amaçlı olduğunu biliyor. Önce saydırıyor, küfür ediyor, hakaret ediyor sonra inkar ediyor. Yaptıkları karşısına çıkınca, hukuk nezdinde ceza alınca veya tazminata mahkum olunca herkes bilir ki (Özellikle Ufuk Söylemez) Memduh Bayraktaroğlu savunduğu her şeyi unutur ve R vites yapmaya başlar... 

Ama görünen o ki Korkusuz Memduh, arkasına aldığı "canları"nın gazıyla bir süre daha 5'e takıp  hak hukuk tanımadan bütün sınırları zorlayacak. Ta ki bir duvara tosyalayana kadar. 

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Memduh Bayraktaroğlu'un ağır misafiri Hakan Şükür ve FETÖ'cü kankalarının analizini yaptı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar