GÜNCEL

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın azarladığı muhabir işi bıraktı

Konya'daki 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine Vali Toprak'ın sözleri damga vurmuş Toprak, öğretmen sandığı muhabiri bacak bacak üstüne attığı için azarlamıştı. O muhabirin mesleği bıraktığı ortaya çıktı.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın azarladığı muhabir işi bıraktı

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde oturuşu nedeni ile azarladığı muhabir Ali Kuş mesleği bıraktı.

Yaşanan olay sonrası muhabir Kuş, valiyi makamında ziyaret ederek özür dilemişti. Vali Toprak da “Konya’nın Öğretmenler Günü’nde böyle bir konuyla gündeme gelmesinden dolayı üzüntülerimi tekraren kamuoyuna bildirir, saygılar sunarım” açıklamasını yapmıştı.

Sözcü'nün haberine göre, Vali Toprak’la görüştükten sonra izne çıkan Muhabir Ali Kuş'un izninin bitmesinin ardından gazetecilik mesleğini bıraktığı ortaya çıktı. Kuş, “Yaşanan olaylardan yıprandım. Bu yüzden kurumumla da görüşerek istifa etmek istediğimi belirttim. Aldığım kararda Konya Valimizin bir etkisi yok. Şu an da bir danışmanlık şiketinde çalışıyorum. Kafamı toparladıktan sonra çok sevdiğim gazetecilik mesleğine tekrar dönmek istiyorum” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar