GÜNDEM

Konut Kredilerinde Yeni Dönem Başlıyor! 120 Ay Vade ve Düşük Faize Ne Kadar Kredi Verilecek?

Konut kredilerinde bakanlığın açıkladığı müjde sonrasında yüksek miktarda kredi düşük faiz ile verilecek. Üstelik kentsel dönüşüm adı altında verilen bu krediden 120 ay vadede ödeme kolaylığı ile yararlanabilirsiniz. Kredi faiz oranları, üst limit miktarı ve vade sayısı haberimizde...

Konut Kredilerinde Yeni Dönem Başlıyor! 120 Ay Vade ve Düşük Faize Ne Kadar Kredi Verilecek?

Kredi paketleri tek tek inceleniyor. Müşterilere öyle bir kampanya sağlanacak ki duyunca şaşıracaksınız. Bu sefer sevindiren haber bakanlardan geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı, beklenen açıklamayı yaptı.

Kentsel Dönüşüme Destek İçin Kredi!

Kentsel dönüşüm için krediye ihtiyaç duyan vatandaşlara önemli bir fırsat sunulacak. Vakıfbank aracılığı ile sizler de kredinizi alabileceksiniz. Bu sayede kredi paketleri aktif oluyor. Toplamda 1 milyon 250 bin TL'ye kadar kredi çekebilirsiniz. 120 ay vadeli kredi için yüzde kaç faiz ödeyeceksiniz?

Konut Kredisi Faiz Oranları Güncel

Kentsel dönüşüm kredisi adı altında verilen konut kredisi türüne ait detayları paylaşalım. 120 ay vadeli 1 milyon 250 bin TL'lik kredi, 0,79 faiz oranı üzerinden verilecek. Öte yandan aylık ödemeniz ise 16.161 TL olacaktır. 500 bin TL'de ise bu faiz oranı sabit kalmakla birlikte aylık taksit ise 6464 TL olarak belirtildi.
Eğer 120 ay vadeli ve 0,99 faiz oranlı bir kredi paketini seçerseniz de 300 bin TL'lik kredi için aylık 4568 TL taksit ödersiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar