DİZİ DÜNYASI

Komedyen kadınlar Türkiye’yi ağlatıyor

Dizi Doktoru yazarı Oya Doğan, son yazısında kadın komedyenlerin TV'lerde drama dizileriyle öne çıkmalarına dikkat çekti.

Komedyen kadınlar Türkiye’yi ağlatıyor

Dizi Doktoru yazarı Oya doğan, "Komedyen kadınlar Türkiye’yi ağlatıyor" başlıklı
yazısında daha önce yaptıkları komedilerle ön plana çıkan Demet Evgar, Binnur Kaya ve Ezgi Mola'nın televizyonlardaki drama dizileriyle ön plana çıkmalarına dikkat çekti:

Binnur Kaya 5 yıl önce Analar ve Anneler’le dram türünde de başarısını göstermek istedi ama projenin ömrü onu izlememize yetmedi. Ezgi Mola o kadar iyi bir komedi performansı sergiledi ki, yıllardır dram türünü denemesine rağmen seçtiği projelerin ömrü izin vermediği için biz onun başka bir rengine de şahit olamadık. Demet Evgar Avlu’da izleyiciye de, sektöre de adeta kafa attı. “Beni tek bir türe koyup üstüme kapıyı kilitleyemezsiniz” dedi. Bu kadınların arasına Merve Dizdar’ı da ekleyeceğim. Son olarak Eltilerin Savaşı’yla komedide ses getirmişti. Ama rol üstüne yapışmadan şahane bir hamle yaptı.

Ezcümle; bu sezon komedyen kadınlar Türkiye’yi ağlatıyor. Hepimizi canlandırdıkları karakterlerle empati kurmaya, sorgulamaya ve iç dünyamıza sürüklüyorlar. İyi ki sektörün koşullarını kabullenmeyip mesleklerini başka türlerde de yapmak için ısrarcı olmuşlar da, biz de lezzetli oyunculuk performansları izliyoruz.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar