GÜNCEL

Kızılcık Şerbeti'ne Ceza Veren RTÜK İçin Neler Neler Söyledi! Hadise Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Kızılcık Şerbeti dizisi RTÜK cezası geldi. 5 hafta yayın durdurma cezası ve yanında 1.5 milyon TL para cezası aldı. Hadise ise RTÜK için öyle bir paylaşım yaptı ki takipçileri bile şaşırdı. Sanatçı deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü...

Kızılcık Şerbeti'ne Ceza Veren RTÜK İçin Neler Neler Söyledi! Hadise Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Ünlü sanatçı Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Sevilen isim, RTÜK'ün Kızılcık Şerbeti dizisi için 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik ceza vermesinden ötürü tepki gösterdi. Dizideki kadına şiddet ve zorla evlendirme sahnelerinden ötürü bu cezanın verildiği biliniyor.

Hadise RTÜK'e Sert Çıktı!

Hadise, daha önce kendisinin şarkı klibi için de televizyon kanallarında yayın yasağının getirilmesine ilişkin tepkili olduğunu belirtti. RTÜK'ün işleyişini sorgulayan sanatçı, aşağıdaki açıklama ile gündeme geldi:

"2018 yılında Sıfır Tolerans klibine vurulan erotik damgası ve TV kanallarında yayınlanmaması için verilen yasaktan sonra RTÜK kararları ve yasakları beni artık hiç şaşırtmıyor. O zaman da susmadım yine susmuyorum! Kızılcık Şerbet'i dizisine verilen bu yasağı anlamsız ve gereksiz buluyorum. Kadına şiddeti dizileri yasaklayarak durduramayacağınızı anladığınız ve somut adımlar attığınız günleri görmek dileği ile..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar