TELEVİZYON

Kızılcık Şerbeti ile Ekranlara Dönen ve Yeniden Parlayan Müjde Uzman Aklın Yolunu En İyi Şekilde Gösterdi!

Bu sezona bomba gibi giriş yapan ve ses getiren dizi Kızılcık Şerbeti harika bir şekilde yoluna devam ediyor

Kızılcık Şerbeti ile Ekranlara Dönen ve Yeniden Parlayan Müjde Uzman Aklın Yolunu En İyi Şekilde Gösterdi!

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun başrollerinde olduğu dizide, Evrim Alasya ve Barış Kılıç 'ta partner olarak dizide çok yakışıyorlar. Başarılı proje harika şekilde yoluna devam ediyor.

Müjde Uzman Ekranlarda Parlıyor!

Show TV'nin sevilen yapımları arasında yerini alan dizide parlayan ve beğenilen bir diğer oyuncu ise Müjde Uzman oluyor. Güzel oyuncu dizide Alev karakteri ile izleyicileri tarafından oldukça beğenilerek takip ediliyor. Ekranlara uzun bir süre ara veren güzel oyuncu hayranlarına sürpriz yaparak bu projede oldukça iddialı bir şekilde ekranlara döndü. Alev karakterinin sıcak ve güldüren tavırları izleyici tarafından çok seviliyor. Alev karakterini benimseyen ve rolü başarı ile tamamlayan Müjde Uzman, kariyerinde bir parlamada yaşıyor. 2009’dan bu yana pek çok projede yerini alan güzel oyuncu ekranlarda adeta parlıyor.

Müjde Uzman Yaşanan Olaylara Sessiz Kalmadı! Üzüntüsünü Dile Getirdi!
Güzel oyuncu 6 Şubat gecesi meydana gelen Kahramanmaraş depremi ile ilgili paylaşımlarda yaparak gündemi takip ediyor. 35 Binden fazla olan enkaz altından kurtarılamayan ve 100 bin kadar yaralı olduğu bu günler yaşamaktayız. Güzel oyuncuda buna kayıtsız kalmadı ve yaptığı paylaşımlarla gündemi takip etti.

Enkaz altında olan pek çok kişi için hala kalplerin yandığını bu günlerde Müjde Uzman'da pek çok yorumda bulundu. Güzel oyuncu bu duruma isyan etti. Güzel oyuncu şu sözleri paylaştı:

“İlk baştan beri önlemler alınsaydı. Hadi bunu yapamadık, yaşanan olaylar ve acılardan sonra oluşan yardımlar, paralar , önlemler daha ilk başta hiç bir acı yaşamadan olmuş olsaydı, bunca yaşanan acı olmasaydı.. Daha iyi daha değil miydi?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar