GÜNDEM

Kış Soğuklarına Karşı 500 TL Destek Ödemesi Yapılıyor! Başvuru Yapan Ailelere Yardım Parası!

Kış mevsimindeki soğuklarla baş etmenin yolu doğalgaz açmaktan geçiyor. Doğalgaz faturanız ağır geldiyse belediye sizin için 500 TL'lik yardım sağlayacak. Bu şartları karşılamanız durumunda sizler de ödeme alacaksınız. Doğalgaz ve kış yardımı nasıl alınır?

Kış Soğuklarına Karşı 500 TL Destek Ödemesi Yapılıyor! Başvuru Yapan Ailelere Yardım Parası!

Kış soğuklarına karşı belediyelerin sağladığı destekler tek tek duyuruluyor. Hali hazırda soğukların devam ettiği şu son zamanlarda da yardım ödemeleri hesaplara yatırılmakta. Peki doğalgaz faturası başta olmak üzere faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlar ne yapmalı?

500 TL Ödeme Yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara destek ödemesi yapmayı sürdürüyor. Bu sayede pek çok vatandaş, doğalgaz faturasını ödemekte zorluk çekmiyor ve kış destek paketinden yararlanıyor.

Gelir Durumunuz Önemli!

Gelir durumu düşük olan vatandaşlara öncelikli olarak yardım sağlanmaktadır. Eğer gelir durumunuz belirli bir seviyenin altında değil ise yardım parasından faydalanamayabilirsiniz. Buna dikkat etmeniz gerekiyor. Hali hazırda başvuru yapmanız durumunda da buna göre bir yanıt alacaksınız.

Başvuru Nasıl Yapılacak?

ABB'nin doğalgaz yardımını alabilmek için başvuruları belediye binalarına giderek gerçekleştirebilirsiniz. Öte yandan belediyeye ait resmi internet sitesi ve destek başvuruları için açılan sitelerden de yararlanabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar