TELEVİZYON

Kimse bunu beklemiyordu! Survivor'dan elenen isme bakın!

Survivor'dan elenen isim belli oldu.Survivor'da bu hafta ünlüler takımından Aycan ve Mert, gönüllülerden ise Yasin ada konseyindeki oylamalarda eleme adayları olmuştu. Survivor sms oylamasında ünlüler takımından Elif, gönüllüler takımından ise Barış haftanın en yüksek oylarını alan yarışmacıları oldu.

Kimse bunu beklemiyordu! Survivor'dan elenen isme bakın!

Ünlüler takımından Elif, eleme adayı olarak Sercan'ın adını söyledi. Acun Ilıcalı'nın 'Gönüllülerden kadın yarışmacı eleme adayı olmayacak. Barış sadece 3 erkek yarışmacıdan birini eleme adayı olarak gösterebilir" açıklaması üzerine Barış kararını verdi. Barış eleme adayı olarak Cemal Can'ı söyledi.

Cemal Can'ın eleme adayı olmasına ise Evrim ve Ardahan çok şaşırdı. Evrim'in "En enteresan eleme konseyi oldu" sözleri dikkat çekti. Acun Ilıcalı ise "Bu kadar güçlü yarışmacının aday olması şaşırtıcı. Geçtiğimiz haftalarda hepsi de sms oylamalarında yüksek oylar almışlardı" dedi.

Survivor'da bu hafta eleme adayları olan Cemal Can, Sercan, Yasin, Aycan ve Mert arasında en az sms oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'da bu hafta elenen yarışmacı ise Mert Öcal oldu. Survivor Mert Öcal geçtiğimiz haftalarda ise sms oylamasında en yüksek oyu alan yarışmacı olmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar