TELEVİZYON

Kim Milyoner Olmak İster'deki tavırlarıyla tepki çeken Buket Ebru Söylemez konuştu!

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan ve anne-babasıyla ilgili söyledikleri ile büyük tepki toplayan Buket Ebru Söylemez, yaptığı konuşma ile ilgili açıklamada bulundu.

Kim Milyoner Olmak İster'deki tavırlarıyla tepki çeken Buket Ebru Söylemez konuştu!

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında ailesine dava açacağını söyleyen yarışmacı Buket Ebru Söylemez, tepki çeken sözleri sonrası açıklama yaptı.

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun “Ebru Hanım kimlerle geldiniz?” sorusuna, “Benim kan bağıyla bağlı olduğum bir ailem yok artık. Maalesef onlar burada değiller. Haberleri bile yok. Sevgi bağıyla bağlı olduğum bir aile kurdum kendime. Sosyal medya aracılığıyla, onun gücünü kullanarak” cevabı veren Söylemez, dünyaya gelirken rızası alınmadığı için ailesine büyük bir dava açacağını belirtti.

Söylemez, “Ulusal ve uluslararası projeler geliştirdim. Bunlardan biri de koşulsuz sevgi davası, kendi ebeveynlerime açacağım. Parayı bulunca açacağım” demesiyle sosyal medyadan tepki yağmıştı.

Instagram hesabında tepkilere yanıt veren Söylemez, “Ben de beni tanıyan manevi ailem de birazcık şaşkınız” dedi.

Söylemez, sözlerine şunları ekledi:

“Sonradan kazandığım özgüvenle 'Acaba sizli bizli değil de senli benli konuşabilir miyim?' diye endişe ile yayın tarihini beklerken fragmanda bile kendimi görmedim, 10 yıldır da aşırı nadir bir şekilde televizyon karşısında idim ki, bir anda kendimi gördüm televizyonda. Oraya onları anlatmaya da çıkmamıştım...Ordu'dan gece yolculuğu ile İstanbul'a sırf mülakata geldim. Arka arkaya mülakatları geçirdiler ve çekime aldılar! Yaklaşık 1 hafta uykusuzluğun yorgunluğun sebep olduğu düşük dirençle o kadar toparlayabildim. Dava açıldığında duyulacaktı aslında ama sanırım yapımcı tarafından bilinçli bir şekilde orda odağım ona çekildi. Olsun. Ben her ne kadar saç makyaj ve itici mimik ve gülüşlerime takılı kalsam da, 'Bilinçli bir manipüleye maruz mu kaldım?' desem de, inanılmaz güzel oldu yine de!”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar