GÜNDEM

Kim Milyoner Olmak İster'de şoke eden yanıt ODTÜ mezunu birinci soruda rezil oldu

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümünde ODTÜ'lü yarışmacı Ebru Doğruer damga vurdu. Yarışmaya kendinden emin bir şekilde katılan Doğruer, oldukça kolay olan ilk soruda elenerek herkesi şaşkına uğrattı.

Kim Milyoner Olmak İster'de şoke eden yanıt ODTÜ mezunu birinci soruda rezil oldu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 809. bölümünde seyircileri şaşırtan bir olay gerçekleşti. Bu şaşkınlığı yaşatansa yarışmaya İzmir'den katılan Ebru Doğruer oldu. ODTÜ Pskoloji mezunu olan Doğruer, daha sonra İzmir'e dönüp kariyer planlamasında değişiklik yaptı. İzmir'de İngilizce öğretmenliği yapan Doğruer, kendinden emin tavırlarıyla dikkat çekti.

Doğruer'e ilk soru olarak, 'Değersiz ve önemsiz, boş şeyler için hangi ikileme kullanılır?' sorusu geldi. Hiç şüphe etmeden 'Bal kaymak' yanıtını veren Doğruer, bu davranışıyla hata etmiş oldu. Doğru yanıtın 'hava cıva' olduğunu görünce şaşıran yarışmacıya programın sunucusu Murat Yıldırım, 'Biraz acele ettik, heyecan...Sağlık olsun diyelim. İlk soruların tehlikesi burada. Yarışmacı, daha koltuğa alışamadan, soruyu da algılayamadan bu tip şeyler oluyor. Hiç canınızı sıkmayın.' yanıtını verdi.

Kim Milyoner Olmak İster'de şoke eden yanıt ODTÜ mezunu birinci soruda rezil oldu - Sayfa 4

Doğruer yarışmadan ödül kazanamadan ayrılmış oldu. Her hafta ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında amaç, 15 soruyu da doğru yanıtlayıp 1 Milyon liralık ödülü kazanmak. Yarışmanın sunuculuğunu, oyuncu Murat Yıldırım yapıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum