GÜNDEM

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasıyla Tanınmıştı! Ne Yazık ki Onu da Depremde Kaybettik!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programından tanıdığımız bir isim hayatını kaybetti. Depremde enkaz altında kalan genç isim, annesi ile birlikte yaşamını yitirdi. Cansız bedenine arama kurtarma çalışmaları sonrasında ulaşıldı.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasıyla Tanınmıştı! Ne Yazık ki Onu da Depremde Kaybettik!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak eğlenceli anlara sahne olan 21 yaşındaki Simay Atlı, depremde enkaz altında kalarak can verdi. Sosyal medyada yapılan paylaşımla birlikte ortaya çıkan gerçek, büyük ses getirdi. Kendisinin Psikoloji öğrencisi olduğu ve yarışma esnasında da dikkatleri üzerine çektiği biliniyor. Üstelik programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile de eğlenceli bir diyaloğa imzasını atmıştı.

Annesi ile Birlikte Can Verdi!

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremlerle birlikte binlerce vatandaşımızı kaybettik. Simay Atlı da annesi ile birlikte enkaz altında can verdi. Yapılan arama kurtarma çalışmalarında ikilinin cansız bedenine ulaştı.

Yarışmada 4. Soruda Elenmişti

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 4. sorusunda Hangisi, William Shakespeare'in 'Julius Caesar' adlı eserinde geçen bir cümledir?" için yanlış şıkkı seçen Simay Atlı, yarışmadan eğlenceli bir diyalog eşliğinde elenmişti. Kenan İmirzalıoğlu ile tebessüm ettiren konuşmasından sonra kendisinin bir süre sosyal medyada konuşulduğu biliniyor. Kendisinin vefat haberi ise onu programda izleyenler de olmak üzere herkesi etkiledi. Anne ve kızın cansız bedenine ulaşıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar