DİZİ DÜNYASI

Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Murat Yıldırım'ın yeni partneri bakın kim?

Atv ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en güçlü bilgi yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster'in son jürisi Murat Yıldırım'ın, yine Atv ekranlarında yayınlanacak yeni dizisi için partneri belli oldu mu?

Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Murat Yıldırım'ın yeni partneri bakın kim?

Ekranlarda en son 2014 yılındaki Meryem Uzerli ile 'Gecenin Kraliçesi' adlı diziyle karşımıza çıkan Murat Yıldırım, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yakışıklı sunucusu, yine Atv'de yayınlanması beklenen yeni dizisi için partner arayışlarında sona gelindi.

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasını sunan ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın yeni dizi projesi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Peş peşe çok izlenen sinema filmleri çeken ünlü oyuncunun iki sezondur atv'yle yapmayı planladığı dizi projesi için de çalışmalar sürüyor. Tims&B'nin yapımcılığını üstleneceği projeyi güçlü kalemler Ayfer Tunç ile Ethem Özışık'ın kaleme aldığı konuşuluyor.

Öte yandan ünlü oyuncunun partneri için de kulislerde çok ünlü bir oyuncunun adı geçiyor.

HATİCE ŞENDİL ile ilgili görsel sonucu

Murat Yıldırım'ın merakla beklenen yeni projesi için son yıllarda "Dila Hanım" ve "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizilerindeki performansıyla hafızalarda yer eden Hatice Şendil'le görüşüldüğü öğrenildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar