GÜNDEM

Kim gitti kim geldi? İşte Habertürk'te yapılan yeni görevlendirmeler!

Habertürk'te dün yaşanan depremin ardından yeni görevlendirmeler de belli oldu. Bülent Aydemir sonrası Habertürk Ankara'da Sibel Demirci ve Fevzi Çakır dönemi başladı.

Kim gitti kim geldi? İşte Habertürk'te yapılan yeni görevlendirmeler!

Habertürk Ankara Temsilciliği görevini yapan Bülent Aydemir, geçtiğimiz gün yaptığı çıkışla MHP lideri Bahçeli ve MHP'lileri hayli kızdırmıştı. Bunun üzerine Bahçeli 'Habertürk izlemiyorum' tweetini attı ve kanalda ardı ardına deprem yaşandı. 

Önce Bülent Aydemir görevden alındı. Ardınan da Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz istifa ettiğini duyurdu. 

Habertürk Ankara'da Sibel Demirci ve Fevzi Çakır dönemi

Kanaldan yapılan açıklamada, "Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in istifasıyla boşalan Ankara Temsilciliği görevine, mevcut görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, Show TV Ankara Temsilciliği görevini yürüten Sibel Demirci Erdem atanmıştır. Habertürk TV ve Show TV Ankara Temsilciliklerinin birleşmesiyle oluşan yeni yapıda Fevzi Çakır da Ankara Temsilci Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz" denildi.

Kürşad Oğuz açıklaması

Oğuz'un istifasına ilişkin yapılan açıklamada ise, "Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Kürşad Oğuz bugün itibariyle istifa suretiyle Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar olan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra da başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz" denildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum