GÜNDEM

Kılıçdaroğlu'nun akademisyenler çıkışına cevap Yeniçağ yazarından: Barış değil PKK bildirisi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki grup konuşmasının her sözünün altına imzamı atarım diyen Yeniçağ yazarı Arslan Tekin, akademisyenler ve barış bildirisi çıkışını hariç tuttu ve cevabı yapıştırdı: Barış değil, PKK bildirisi...

Kılıçdaroğlu'nun akademisyenler çıkışına cevap Yeniçağ yazarından: Barış değil PKK bildirisi

TBMM Genel Kurulu'nda 2020 yılı bütçe kanunu teklifi üzerine konuştu Kemal Kılıçdaroğlu. Hemen bütün sözlerinin altına imzamı atarım; bir husus hariç. Kemal Bey "Barış bildirisi imzaladı akademisyenler. Atıldılar üniversitelerden." diyor.

Bu sözü ikiye ayırıyorum: Birinci cümle ret, ikinci cümle kabul.

Bu akademisyenler "barış bildirisi" imzalamadılar; "PKK bildirisi" imzaladılar. Tekrar tekrar yazıyorum, her platformda bunu tartışmaya hazırım. Satır satır bildiriyi okuyalım ve değerlendirelim. Buraya bildiriden cümleleri yazmaya gerek yok. Girdiğiniz zaman hemen ekrana gelir.

Millî hassasiyeti olan, vicdanı olan hiç kimse, bu bildiriyi, hele bildirinin yayınlandığı dönemi göz önüne alırsa "Hiçbir surette kabul edilemez." diyeceğinden eminim. "1128 imzalı" diye bilinen bildiri, doğrudan güvenlik güçlerimizi hedef almış, "Hazır 'PKK Devleti' kurulacakken, bunun için hendekler açılmış, halktan haraç toplanmışken siz niye müdahale ediyorsunuz?! demeye getirilmiştir.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum