GÜNDEM

Keremcem'in Olduğu Dizi Daha İlk Bölümden Havlu Attı! Bu Reytingler de Ne Böyle!

ATV dizisi Başım Belada'nın ilk bölümü yayınlandı. Pazar günü ekrana gelen dizinin reyting sonuçları da belli oldu. Keremcem ve Merih Öztürk'ün başroldeki performansı beğenildi mi? Dizi daha ilk bölümden çok az izlendi...

Keremcem'in Olduğu Dizi Daha İlk Bölümden Havlu Attı! Bu Reytingler de Ne Böyle!

Keremcem ve Merih Öztürk'ün başrolde oynadığı dizi Başım Belada, ilk bölümü ile ATV ekranlarında yerini aldı. Pazar günleri yayınlanan dizinin reyting sonuçları da açıklandı. Bu doğrutuda diziyle ilgili başka hangi detayların paylaşıldığını silzere iletelim. Keremcem'in Azam karakteri ile harikalar yarattığı bir bölüm oldu. Ancak ilk bölüme rağmen güzel bir giriş yapıldığı pek söylenemez.

Başım Belada Reyting Sonuçları

Başım Belada dizisinin reyting sonuçlarıyla ilgili bilgi verildi. Dizinin Total reyting grubunda 15. olduğu, AB grubunda 21. ve ABC1 reyting grubunda 19. sırada günü tamamladığı biliniyor. Dizinin daha ilk bölümden bu kadar düşük reyting alması karşısında izleyicilerin hevesi kaçtı. Bir süre daha dizi böyle devam eder ise beklentiler daha da dibe düşebilir. Dolayısıyla Başım Belada dizisinin önümüzdeki haftalarda nasıl bir gidişata sahip olacağını hep birlikte göreceğiz.

Başım Belada Dizisinde Kimler Oynuyor?

ATV dizisi Başım Belada'nın oyuncuları aşağıda paylaşıldı. Oyuncu ve karakterlerin isimleri:

Keremcem: Azam Kamber
Merih Öztürk: Leyla Biçer
Kaan Taşaner: Çağdaş Varlı
Umut Oğuz: Pele
Yağmur Öztürk: Melike Uzun
Sinan Çalışkanoğlu: Yüksel
Ali Çatalbaş: Tayfur Biçer
Zeynep Kumral: Narin Biçer

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar