GÜNDEM

Kenan Sofuoğlu'ndan sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım

Kendi adına 'senatör' diye kartvizit bastırarak tartışma konusu olan AK Parti Sakarya Milletvekili eski motorsiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, şimdi de danışmanı olduğu sanılan kişilerin resmini 'emirerlerim' diye paylaşınca olay oldu.

Kenan Sofuoğlu'ndan sosyal medyayı ayağa kaldıran paylaşım

MOTOR sporlarında dünya şampiyonlukları bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tartışma konusu olmayı sürdürüyor. Kendisi için hazırlanan ve 'milletvekili' yerine 'senatör' yazan kartviziti paylaşınca olay olan Kenan Sofuoğlu bu sefer de 'emirerleri'ni paylaştı.

EMİRERLERİM... Kenan Sofuoğlu Instagram hesabının hikaye bölümünden karşısında el pençe divan duran iki kişinin fotoğrafını "Emirerlerim" notuyla paylaştı. Yaptığı esprinin yanlış yerlere çekileceğini farketen Kenan Sofuoğlu kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı.

DANIŞMANLARI KİM? 
Kenan Sofuoğlu'nun 'emirerlerim' dediği danışmanlarından biri Semih Bostanoğlu. Sofuoğlu danışmanıyla ailecek görüşüyor.

VEKİL MAAŞINI ALMIYOR 
Kenan Sofuoğlu milletvekili maaşı almayan Meclis'teki tek isim. Bu konudaki kararını şöyle açıklamıştı:
-Milletvekili maaşımı almayacağım, ihtiyaç duyulan yerlerde kullanacağım. Milletvekilliği listesine girdiğimde bu kararı almıştım. “Nereden geldiğimi iyi bilen biriyim. Böyle bir araçla buraya gelebiliyorsanız, milletvekili maaşına ihtiyacınız yoktur” dedim. Spor otomobilimle mesaj verdim. Milletvekilliğini mevki ve makam için değil, liderimizin nazik davranışı üzerine kabul ettim.

LAMBORGINI İDDİASI
Kenan Sofuoğlu'nun zaman zaman meclise gitmek için de kullandığı Lamborgini marka aracı da tartışma konusu olmuştu. "Vergi vermemek için arabasını eşinin üzerine yaptığı” ortaya çıkınca Kenan Sofuoğlu şunları söylemişti:
-Art niyetli konuşanlar eğer Kanuna aykırı davranışım varsa karşıma çıksınlar. Değeri 2.5 milyon lira. Vergiler de üzerinde olsaydı 5 milyon liraydı. Eşim yabancı. Devletimizin yabancı vatandaşlara tanıdığını hakkı kullandık, araç için develetimize 700 BİN DOLAR teminat verdim. Hakkı ve imkânı olan gidip alsın.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar