GÜNDEM

Kenan Doğulu ve Beren Saat'in boşanma tarihleri belli oldu

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin önümüzdeki hafta boşanacağı açıklandı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat'in boşanma tarihleri belli oldu

Son günlerin gündemden düşmeyen çifti Beren Saat ve Kenan Doğulu'dan kötü haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda ayrılık iddialarını yalanlayan Kenan Doğulu'nun bir arkadaşı Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken'e mesaj atarak çıkan iddiaları doğruladı. 2014 yılında sade bir törenle evlenen çiftin, önümüzdeki hafta Perşembe günü anlaşmalı olarak boşanacağı öğrenildi.

Kenan Doğulu'nun arkadaşı açıkladı Beren Saat ile resmen boşanıyor - Sayfa 4

Ayrılık haberleri, Beren Saat'in 14 yıl önce hayatını kaybeden eski sevgilisini sosyal medya hesabından paylaşmasıyla patlak vermiş, Kenan Doğulu'nun annesinin yaptığı "Onlar daha iyi bilir" açıklamasıyla daha da alevlenmişti. Ayrılık haberinin ise Beren Saat'in, ünlü şarkıcının annesiyle anlaşamaması olarak iddia ediliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Kenan'ın annesi Serpil Doğulu'nun, bir arkadaşına "Beren Saat'le oğlumu yakıştıramıyorum. Oğluma söylüyorum ama anlamıyor" dediği iddia edilmişti.

Öte yandan güzel oyuncu sosyal medya hesabından Kenan Doğulu ile olan fotoğrafların çoğunu silmiş, sadece birkaç fotoğrafı bırakmıştı.

Kenan Doğulu'nun arkadaşı açıkladı Beren Saat ile resmen boşanıyor - Sayfa 6

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar