GÜNDEM

Kemal Öztürk'ten Tarım Bakanlığı belgeseline Kıvanç Tatlıtuğ eleştirisi

Habertürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk, Tarım Bakanlığı'nın bir belgeseline sunucu olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un seçilmesine anlam veremediğini söyledi.

Kemal Öztürk'ten Tarım Bakanlığı belgeseline Kıvanç Tatlıtuğ eleştirisi

Habertürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk, bugünkü köşesinde Tarım Bakanlığı'nın israf konusunda başlattığı bri kampanya kapsamında hazırlanan belgeselde Kıvanç Tatlıtuğ'un sunucu olmasını eleştirdi: 

Şunu da eklemeden geçmeyeyim, Tarım Bakanlığı, kendi çalışmalarını ve tarımın önemini anlatan uyarılarını daha etkili iletişim modelleriyle yapmalı.

İsraf konusunda çok güzel bir kampanyaları var ama ben bile duymadım.

Geçtiğimiz günlerde tarımın önemine dikkat çekmek için hazırlanmış, “Tarım Bizim Geleceğimiz” adlı bir belgesel izledim. Anasponsoru Migros ve Tarım Bakanlığı da destek veren kurumlardan. Çok beğendim belgeseli.

Sadece neden Kıvanç Tatlıtuğ’un sunduğunu anlamadım. Oyunculuğunu çok beğenirim yanlış anlaşılmasın. Ama buradaki konsepte uymamış sadece.

Daha çok iletişim, daha çok tanıtım gerekli. Özellikle çiftçilere ve üreticilere yönelik.

Ben şahsen gönüllü olarak çalışıyorum bu konuda. Köyde domates ekip, çiçek yetiştirip, ormanda yürüyerek bunları köşemde ve sosyal medyada paylaşıyorum sürekli!

Evet bir Kıvanç Tatlıtuğ kadar etkim olmayabilir kabul... Ama biz bu işte gönüllü ordusunda er olmaya hazırız.

(Kabul biraz popülist siyasetçi lafı gibi oldu ama ben samimiyim!)

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum