GÜNCEL

Kemal Öztürk'ten HDP eleştirisi: Ölümü sömürerek siyaset yapmaya devam mı edecek, yoksa...

Habertürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk, dün sosyal medyada, HDP’nin resmi hesaplarının da katılıp, öncülük ettiği, “CizreVahşetBodrumları” etiketiyle yapılan propaganda kampanyasına sert çıktı. Öztürk, ''Acıyı, kimliği ve ölümü sömüren bu zihniyetin ödettiği bedellerin şahidi olarak yazmak istedim'' dedi.

Kemal Öztürk'ten HDP eleştirisi: Ölümü sömürerek siyaset yapmaya devam mı edecek, yoksa...

Habertürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk, bugünkü köşesinde dün sosyal medyada, HDP’nin resmi hesaplarının da katılıp, öncülük ettiği, “CizreVahşetBodrumları” etiketiyle yapılan propaganda kampanyasını kaleme aldı. Öztürk, bir gazeteci olarak 2016 yılında orada olanları ve yaşadıklarını anlatarak HDP'ye yüklendi. Kemal Öztürk, HDP’nin artık karar vermesi lazım. Ölümü, acıyı, yarayı, yitirilen canları sömürerek siyaset yamaya devam mı edecek, yoksa ardına kadar kapısı açık siyaset sahnesinde sivil politika mı yapacak?' dedi. 

İşte o yazı...

Oradaydım... PKK Cizre’de, Sur’da, Nusaybin’de ve daha birçok yerde hendek kazıp, barikat kurup, ilçeleri, mahalleleri işgal ettiğinde oradaydım.

Bir gazeteci olarak, 2016 yılının ilk aylarında, akılalmaz bir cüretle, terörün şehirlere indiği ve insanları esir aldığı dönemlerde oradaydım…

HDP’NİN KAMPANYASI

Dün sosyal medyada, HDP’nin resmi hesaplarının da katılıp, öncülük ettiği, “CizreVahşetBodrumları” etiketiyle yapılan propaganda kampanyasını görünce dayanamadım. Yazmak istedim.

Acıyı, kimliği ve ölümü sömüren bu zihniyetin ödettiği bedellerin şahidi olarak yazmak istedim.

Oradaydım ve bu kampanyanın sömürdüğü Kürtlerin arasında günlerimi geçirdim.

HDP teşkilatlarının, PKK’nın propaganda robotlarının anlattığı gibi, ne halk “kutsal direnişe” katıldı ne de barikat kurup isyan bayrağı çekti.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar