POLEMİK

Kemal Öztürk'ten Ersoy Dede'ye virüslü gönderme: Kimi kimin mahallesinden gönderiyorsun

Yazarların istifası veya işten çıkarılması gibi olayların hemen ardından mahalle tartışmaları alevlenir. Buna alıştık ama Yeni Şafak'taki ayrılıkların ardından yaşanan kavga bir başka gibi... Ersoy Dede'nin Özlem Albayrak ile girdiği polemiğe Yeni Şafak'tan ayrılan isimlerden Kemal Öztürk de girdi.

Kemal Öztürk'ten Ersoy Dede'ye virüslü gönderme: Kimi kimin mahallesinden gönderiyorsun

Yeni Şafak'tan ayrılan ve youtube ile yoluna devam kararı alan Kemal Öztürk, Ersoy Dede'nin Özlem Albayrak ile girdiği polemiğe sert girdi.

Ersoy Dede'nin köşe yazısı ile bir anda gazeteciler birbirine girdi. Özlem Albayrak ve Hilal Kaplan'ın da atıştığı tartışmalarda Kemal Öztürk de mahalle gündemiyle yerini aldı. 

Dede'nin şu sözleri Kemal Öztürk'ün büyük tepkisini çekti. 

"Kemal Öztürk’ün yeni mahallesi hayırlı olsun

Doç. Dr. Selman Öğüt ile gazeteci Kemal Öztürk bir televizyon tartışmasında karşı karşıya geldi. Burada Selman Öğüt, Kemal Öztürk’ün ‘politik doğruculuk’ başlığı altında bazı yerlere mesaj yolladığını açık etti. Ne olduysa ondan sonra oldu. Öğüt bir şey yapmadı. AK Parti iktidarının ilk yıllarında; Başbakan danışmanlığından AA Genel müdürlüğüne kadar pek çok önemli koltuğun teslim edildiği Kemal Öztürk’ün, milletvekili adayı gösterilmemesinin ardından nasıl AK Parti’ye cephe aldığının altını çizdi. O geceki yayın sonrası Kemalistlerden ve mahallenin eski sakinlerinden de bol bol alkış aldı Kemal Öztürk. Ne diyelim, hayırlı olsun."

Kemal Öztürk, bu sözler karşısında çok kızmış olacak ki, Ersoy Dede'yi topa tutarak virüs benzetmesinde bulundu.

"Kimi, kimin mahallesinden gönderiyorsun? Sizin gibi sonradan gelenlerin bulaştırdığı virüsler yüzünden bu mahalle böyle hastalıklı hale geldi zaten. Ama arınacak ve temizlenecek buna eminim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar