GÜNCEL

Kemal Öztürk'ten duygulandıran Anneler Günü paylaşımı: Yaşarken annenizin kıymetini bilin istedim!

Habertürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk bugünkü köşesinde, 'limansız hayat' başlıklı bir yazı yayınladı. Öztürk'ün anneler günü ile ilgili bugün kaleme aldığı yazı yüreklere dokundu.

Kemal Öztürk'ten duygulandıran Anneler Günü paylaşımı: Yaşarken annenizin kıymetini bilin istedim!

Habertürk gazetesi yazarı Kemal Öztürk bugünkü köşesinde, 'limansız hayat' başlıklı bir yazı yayınladı. Öztürk'ün anneler günü ile ilgili bugün kaleme aldığı yazı yürek burktu.  Kemal Öztürk,  'Çocuk denecek yaşta annesini kaybetmiş biri olarak, annesiz büyümenin, aslında kimsesiz büyümek olduğunu derinden hisseden biriydim çünkü.Yaşınız kaç olursa olsun, dara düştüğünüzde gözünüz sığınılacak bir liman arıyor.Anne yaşadığınız sorunu belki somut olarak çözmese de onun duası, şefkati, sevgisi ve merhameti yaralarınıza merhem oluyor yine de' diyerek yüreklere dokundu. 

İşte o yazı... 

Anne hırçın dalgalar, amansız fırtınalar ve yitirilmiş rotalar arasında geçen hayatta sığınılacak bir limandır.

Yıprandığınızda, hırpalandığınızda, çaresiz kaldığınızda ve korktuğunuzda, o liman sizi sarıp sarmalar ve iyileştirir.

Rahmetli Doğan Cüceloğlu “annen yoksa kimsen yok” dediğinde, bu sözün ne kadar derin bir anlam taşıdığını ve nasıl bir duygu olduğunu hemen anlamıştım.

Çocuk denecek yaşta annesini kaybetmiş biri olarak, annesiz büyümenin, aslında kimsesiz büyümek olduğunu derinden hisseden biriydim çünkü.

Yaşınız kaç olursa olsun, dara düştüğünüzde gözünüz sığınılacak bir liman arıyor.

Anne yaşadığınız sorunu belki somut olarak çözmese de onun duası, şefkati, sevgisi ve merhameti yaralarınıza merhem oluyor yine de.

O yüzdendir ki, annesi olanlara her zaman şunu derim, her gün gidip sarılın, öpün, koklayın, onun bebeklikten beri sizi tedavi eden sevgisine bırakın kendinizi...

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar