GÜNDEM

Kemal Öztürk kendi kanalına konuk oldu

Herkes Gezegen Mehmet'i müzik dünyası ile ilgileniyor sanıyor ama aslında durum bambaşka... Gazeteci Kemal Öztürk kendi kanalına konuk oldu ve "gördüğüm en politik zihinli insanlardan biri" dediği Gezegen Mehmet'in siyasi sorularını yanıtladı.

Kemal Öztürk kendi kanalına konuk oldu

Önemli isimlerle yaptığı röportajlarla çok konuşulan gazeteci Kemal Öztürk bu kez kendi kanalına konuk oldu. Zor soruları Gezegen Mehmet sordu Kemal Öztürk de cevapladı.

 "Benim kanalıma gelip beni konuk aldın. Beklemediğim bir hareketti ilk kez oluyor. Gezegen Mehmet'in sorularını yanıtlamak ayrıca benim için güzel. Merakla bekliyorum." diyen Kemal Öztürk, 'Yeni Şafak'tan neden ayrıldın?' sorusuna bakın ne yanıt verdi:

"5 yıl boyunca yazarlık yaptım. Benimle yayın politikası arasında fark oluştu ama gazetenin sahipleri yazılarımı sürdürdüler. Ama seçimlerin iptali konusunda bunun AK Parti'ye zarar olabileceğini yazdım ama gazete kampanya olarak yürüttüğü için aramızada fark oldu. Ama YSK kararı iptal ettiği için gazetenin kampanyası haklı gibi oldu bu durumda yazılarıma müdahale etme girişimlerini görünce yazılarımı sonlandırdım."

Röportajın tamamını izlemek için TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar