GÜNDEM

Kelkitlioğlu: FETÖ'nün medya ayağı operasyonu var ki!

Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, "FETÖ'nün medya ayağı operasyonu çok daha yukarılara gidebilir" dedi...

Kelkitlioğlu: FETÖ'nün medya ayağı operasyonu var ki!

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Doğan Holding Ankara Sorumlusu Barbaros Muratoğlu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili olarak, "Savcılığın 30 günlük gözaltı talebi var. İşin gerçekten çok büyümesi ihtimal dahilinde. Bir de FETÖ'nün medya ayağı operasyonu var ki, bu konuda çok ciddi bilgilerim var. Bu medya operasyonu daha da genişleyecek. Çok daha yukarıdaki isimlere gidebilir düşüncesindeyim." dedi.

"Soruşturma şu an Doğan Grubu üzerinden sürüyor, burada da Muratoğlu'nun verdiği bilgiler çerçevesinde genişleyecek" diyen Kelkitoğlu, "Barbaros Muratoğlu, Doğan'ın ilişkilerini yürüten, yargıdaki FETÖ'cülerle ilişkisi olan kişi. Bu yüzden bu operasyon da giderek genişleyecek" iddiasında bulundu.

İŞTE KELKİTLİOĞLU'NUN O AÇIKLAMALARI

İşte Murat Kelkitlioğlu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

Barbaros Muratoğlu'na çok yakın kişilerin FETÖ'nün şirketleriyle iş şaptığı iddialar var. Doğan Yayın Grubu'na yapılmış olan bugünkü operasyon FETÖ'nün medya uzantılarını ortaya çıkarabilir. Aydın Doğan'ın Ankara'daki kritik konularını düzenleyen çok önemli bir isimdir Barbaros Muratoğlu.

"İstihbarat birimlerinin toplamış olduğu çok önemli bilgi ve belgeler var. Doğan Grubu bu tür iddialar karşısında hemen açıklamalar yapmasına rağmen şimdiye kadar yapmadı."

FETÖ'NÜN MEDYA AYAĞI OPERASYONU VAR Kİ!..

"Barbaros Muratoğlu şu anda gözaltına alındı. Savcılığın 30 günlük gözaltı talebi var. İşin gerçekten çok büyümesi ihtimal dahilinde. Bir de FETÖ'nün medya ayağı operasyonu var ki, bu konuda çok ciddi bilgilerim var. Bu medya operasyonu daha da genişleyecek. Çok daha yukarıdaki isimlere gidebilir düşüncesindeyim."

KARDEŞİM BİLE OLSA AFFETMEM!..

"Medyadaki FETÖ yapılanmasıyla ilgili bu örgütün temizlenmesi için çok ciddi mücadele veren kişilerden birisiyim. Kendi kardeşim bile olsa affetmem. O nedenle şu ana kadar FETÖ'nün medya ayağıyla, bağlantılarıyla, operasyonlarıyla ilgili herhangi bir soruşturma yapılmadı."

YARGIDAKİ İŞLERİ ÇÖZMEK AMACIYLA!..

"17-25 Aralık sonrası Doğan Grubu-FETÖ ilişkisini yürüten isim olması açısından önemlidir Barbaros Muratoğlu. Muratoğlu FETÖ'cülerin birçoğuyla görüşmüştür. Bu görüşmeleri yaptığı kişilerin tamamı Bylock kullanmıştır. Aydın Doğan'ın yargıdaki işlerini güncellemek, sorunları çözmek amacıyla FETÖ'nün yargıdaki imamlarıyla çok yoğun ilişkisi içerisinde olduğuna dair çok ciddi iddialar var." 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar