POLEMİK

Kelebek ve Günaydın yazarları biribine girdi! ''Buralara hiç bulaçma, çantacı!''

Günaydın'ın magazin yazarı Sonat Bahar, geçtiğmiz günlerde köşesinde şarkıcı Cem Belevi'yi eleştiren Kelebek yazarı Orkun Ün'ü hedef aldı.

Kelebek ve Günaydın yazarları biribine girdi! ''Buralara hiç bulaçma, çantacı!''

Sabah Gazetesi’nin Magazin eki yazarı Sonat Bahar, şarkıcı Orkun Ün'ü hedef alan Hürriyet Kelebek yazarı Orkun Ün'ü eleştirdi. Bahar, şarkıcı İrem Derici'yi aldattığı için ilişkileri sonlanan Cem Belevi'yi eleştiren Ün'e geçmiş dönemlerdeki gece hayatını ve magazin dünyasını örnek gösterdi.

İKİ YAZARI BİRBİRİNE DÜŞÜREN RÖPOTAJ

Orkun Ün, 26 Ekim'de Cem Belevi'nin Sonat Bahar'a vermiş olduğu röportajı köşesine taşıyarak şarkıcıya eleştiriler yöneltmişti:

“İrem Derici ile bir ilişki yaşayan sonra ‘aldattığı’ için ilişkisi biten Cem Belevi’nin röportajını okudum. Söyledikleri değil ama söylemedikleri ilgi çekiyor Belevi’nin.Mesela İrem’den hiç bahsetmemiş.

Üstüne “bir süredir aşk yok hayatımda” demiş. “Aşkı bulamıyorum ama arıyorum” demiş.Hatta “Aşk dediğin şey kavuşamamaktır” falan gibi beylik laflar etmiş. Ya gel de gülme...

Evet evet aşk kavuşamamaktır tamam, hadi öyle olsun senin için ama...

Kimse niye sormamış “E İrem Derici?” diye? Niye ısrar etmemişler “Siz bu kadınla birlikte değil miydiniz” diye?

İleride bu röportajını ‘keşke yapmasaydım’ diye hatırlayacaktır Cem Belevi...
Çünkü yaşattığı travma sonrası bir özür dilemesi ya da yaşadığı güzel günlere ithafen bir selam çakması gerekirdi İrem’e...”

SEN ACUN ILICALI GÜZELLEMELERİNE DEVAM ET... BURALARA HİÇ BULAŞMA!

Orkun Ün'ün yazısına sert yanıt veren Sonat Bahar, Günaydın'daki köşesinden geçmiş dönemdeki gece hayatı ve magazin dünyasını hatırlatarak, Ün için ''Çantacı'' ifadesini kullandığı yazısında şu sözlere yer verdi:

“Kimsin ve hangi yetkinliktesin de benim ya da Cem Belevi'nin ne yapması, ne demesi, ne sorması gerektiğine karar veriyorsun?

"Bunu sorsaymış, Cem de böyle deseymiş..." Miş miş miş de muş muş muş...
Sen karşına alıp, söyleşi yapınca sorarsın tatlım. Biz de okuruz.

Bayılıyorum bu sonradan olma gazetecilere. Ahkamkesergiller, çantacılar...
Araştırma yok, üretme yok, edebi bir değer yok. Sabah uyan, kahveni al laptopının yanına, sanki dünyayı kurtarıyormuş gibi bir havaya gir, üreten insanların işleri üzerinden yaz babam yaz...

Ne kolay oldu bu işler... Hem de Hürriyet gibi bir gazetede!
Bu yazdıklarını aynı eki paylaştığın Onur Baştürk ya da Savaş Özbey yazsa kale alacağım da, seninki komik duruyor.

Sen Acun Ilıcalı güzellemelerine devam et... Buralara hiç bulaşma!”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar