POLEMİK

Kekeç'ten Mahçupyan'a: "Tuhaf ve nevrozlu Erdoğan düşmanı..."

Karar yazarı Etyen Mahçupyan, "uyduruk röportaj" üzerine analiz yapıp, sonraki gün de özür diledi... Ancak Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç o özürdeki "kabahati" bulup fena yüklendi...

Kekeç'ten Mahçupyan'a: "Tuhaf ve nevrozlu Erdoğan düşmanı..."

Karar gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan'ın sosyal medya asparagasını gerçek sanıp üzerine Türk dış politikası analizi yapması gündemden düşmüyor...

İsveç Başbakanı'nın sözleri diye uydurulan sözler üzerine Türk dış politikasını eleştiren Etyen Mahçupyan, dün özür dilemişti...

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç ise bugün "Seviyeli Etyen Mahçupyan’a da bakın hele! Özrü kabahatinden büyük!" başlıklı yazısında hem Mahçupyan'ı hem de Karar gazetesini eleştirdi...

GEÇMİŞTE DE KİMLERİN CANINI YAKTI ACABA...

Etyen Mahçupyan için "Eskiden 'saygın entelektüel' diye anılırdı... Değer verilirdi... En azından söyledikleri 'kayda değer' bulunurdu..." diyen Ahmet Kekeç, "Bu taraflardaki görüntüsü böyleydi. Bir de 'karşı taraf'ın gözüyle bakmak gerekiyormuş. Kim bilir, bize 'saygın' gelen davranışlarıyla hangi potları kırdı, hangi haksızlıklarda bulundu, kimlerin canını yaktı" ifadelerini kullandı.

Karar gazetesi için "çıkışını 'seviye' sözcüğüyle gerekçelendiren gazete" diyen Ahmet Kekeç, Mahçupyan için de "seviyesizliği ve haksızlığı düstur edinmiş yazar" dedi.

BU TUHAF VE NEVROZLU ERDOĞAN DÜŞMANI...

"Bu tuhaf ve nevrozlu Erdoğan düşmanı, aynı zamanda ağzı bozuk bir adamdır" diyen Ahmet Kekeç şöyle devam etti: "...kimi eski dostlarına yönelik bel altı vuruşları, eşcinsel imalarını saymıyorum bile. Hatırlayabildiğim 'en vicdansız' saldırıdır ve misli görülmemiştir..."

Mahçupyan'ın İsveç Başbakanı'nın sözleri diye sosyal medyada dolaşıma sokulan, “Erdoğan ile söz düellosuna girmek gibi bir niyetim yok. Zira karşı karşıya olduğumuz şey örgütlü bir cehalet ve ben bununla baş edebilecek alt-kültürel bir donanıma sahip değilim... Açıkçası Avrupa olarak son 70 yıldır böyle bir olgu ile karşılaşmamıştık.” ifadelerini köşesine taşıdığını hatırlatan Ahmet Kekeç, şöyle dedi:

ÖZÜR DİLERKEN ETTİĞİ LAFLARIN ARKASINDA DA DURUYOR

"Bir kez daha hatırlatalım: İsveç Başbakanı’nın böyle bir açıklaması yok. Uyduruk bir röportaj üzerine analizler döşenen Etyen Mahçupyan’ın amacı 'İsveç Başbakanı haksız mı?' demek. Bütün bir yazıyı bunu diyebilmek için kurgulamış zaten." diyen Ahmet Kekeç, "Nitekim bunu yazar da fark etmiş olacak ki, dünkü yazısında İsveç Başbakanının böyle bir demeci bulunmadığını söylüyor ve okurlarından özür diliyor. Ettiği terbiyesizce lafların arkasında olduğunu eklemeyi de ihmal etmiyor tabii: Umarım örneğin geçersizliği, yaşanmakta olan gerçeğin üzerini örtmez.” ifadelerini kullandı.

SAKİN SAKİN SOKUN LAFINIZI!..

Ahmet Kekeç yazısını da şöyle bitirdi: "E, biz de bunu söylüyoruz işte... Erdoğan’a çakmak için vasıtaya ihtiyacınız yok. Bir de asparagas haberlere referans yapıp seviyenizi (!) iyice düşürmeyin. Sakin olun! Sakin sakin sokun lafınızı!"

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum