KAYBETTİ

Kazım Doğan Kaybetti

DİSK yöneticisi gazeteci ile tartıştı: "Gelme lan bir daha" dedi. DİSK'in Beşiktaş'taki binasındaki asgari ücret açıklamasında, DİSK yöneticisi, basın mensubuna "fotoğraf çektiği" gerekçesiyle tepki gösterince tartışma çıktı. Disk Yöneticisi Kazım Doğan, Basın mensubuna olan üslubundan dolayı sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Kazım Doğan Kaybetti

DİSK yöneticisi gazeteci ile tartıştı: "Gelme lan bir daha" dedi ve kaybetti. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısının ardından basın açıklaması düzenledi. DİSK'in Beşiktaş'taki binasındaki asgari ücret açıklamasında, DİSK yöneticisi, basın mensubuna "fotoğraf çektiği" gerekçesiyle tepki gösterince tartışma çıktı.

DİSK'in açıklaması sırasında Arzu Çerkezoğlu'nun yanında oturan DİSK Tekstil İşçileri Sendikası Başkanı Kazım Doğan bir basın mensubuna fazla fotoğraf çektiği gerekçesiyle 'Yeter artık' diyerek tepki gösterdi. Basın mensubu ise 'Fotoğraf çekmemizi istemiyorsanız bizi neden çağırıyorsunuz?" karşılığını verdi. Kazım Doğan'ın 'Yeter lan konuşma' 'Gelme lan bir daha' dedi. Yaşanan tartışma Doğan'ın salondan çıkmasıyla son buldu. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu basın mensuplarından özür diledi. Disk Yöneticisi Kazım Doğan, Basın mensubuna olan üslubundan dolayı sitemizin "Kaybetti" köşesinde yer aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar