GÜNCEL

Kaz buluşması fırtına kopardı! Deniz Zeyrek'in topa giren gazetecilere cevabı var!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı 'kaz buluşması' olay oldu. Yemeği düzenleyen isimlerden olan Deniz Zeyrek birçok isim tarafından eleştirildi. Zeyrek'in eleştirilme nedeni İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'nun yediklerine, içtiklerine dair yapılan yorumlara verdiği cevap idi...Ayrıca sofra için yapılan 'şatafatlı' yorumları da havada uçuştu.

Kaz buluşması fırtına kopardı! Deniz Zeyrek'in topa giren gazetecilere cevabı var!

Ümraniye'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı kaz gecesi büyük fırtına kopardı. Sıradan bir kaza yemeğinin büyütüldüğünü ve ülkedeki mühim meselelerin önüne geçmesine neden olduğunu belirten Zeyrek, 'Meraklısına kaz dersleri' başlıklı yazısında kaz meselesini detaylı bir şekilde anlattı ve 'Türk medyasına yön veren ünlü gazeteciler bile topa girdi' dediği isimlere köşesinden cevap verdi. İşte Zeyrek'in yazısından ilgili bölüm:

Şimdi gelelim yemekle ilgili yazılanlara yanıtlarıma:

Fatih Altaylı'ya: “Kimin ne içtiğinden kime ne” diyen biri olarak “su içtiler” yanıtım “savunma” değil “yalanı düzeltme” idi.

Akif Beki'ye: Borcum olsun.

Ahmet Hakan'a: Kaz, bulgur pilavı ve hoşafa “şatafatlı” diyeceksek badem sütü, ejder meyvesi, kornişona sarılı dana rozbif, tartalet içinde humus, susamlı levrek olan yemekler için hangi başlığı seçeceğiz?

Ertuğrul Özkök'e: Masanın kuruluğu, menünün sadeliğinden, bizim köylülüğümüzdendi.

Küfürlü, hakarete varan yorumlar yapanlara: Nazarımda kazın ayağı kadar kıymetiniz yok ki yanıt vereyim.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum