KULİS

Kayyum'un Bugün'e atadığı İstihbarat şefi hangi gazeteye transfer oldu?

Kulislerde, Aydınlık'tan Bugün'e geçen Bozkurt'un yeni kurulan Yeni Yüzyıl gazetesi ile görüştüğü ve Bugün'den ayrılıp Yeni Yüzyıl'a transfer olduğu konuşuluyor.

Kayyum'un Bugün'e atadığı İstihbarat şefi hangi gazeteye transfer oldu?

GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Seçim öncesi polis baskınıyla İpek Medya Grubu'nda yönetimi devralan kayyum, Bugün gazetesinin istihbarat servisi birimi için Aydınlık gazetesinin istihbarat servisi şefi Ceyhun Bozkurt'la anlaşmış, transfer medyada çok ses getirmişti.

Twitter hesabından gelişmeyi değerlendiren Bozkurt, "Aydınlık'taki işimden, dolayısıyla görevimden bir hafta önce ayrıldım. Bugün Gazetesi'yle de bu çerçevede iş görüşmesi yaptım. Başvurum kabul edildi. Bir atama olmadı. Aydınlık, Yeniçağ, ART'de nasıl yaptıysam, Bugün gazetesinde de gazetecilik yapmaya devam edeceğim" demişti.

YENİ YÜZYIL İLE Mİ ANLAŞTI?

Kulislerde, Bugün gazetesine daha önce beraber çalıştığı bir grup muhabiri de götüren Bozkurt'un "kadroyu dar tutalım" denilmesi üzerine yeni kurulan Yeni Yüzyıl gazetesi ile görüştüğü ve Bugün'den ayrılıp Yeni Yüzyıl'a transfer olduğu konuşuluyor.

Ancak Bozkurt'tan henüz bir açıklama gelmedi.

CEYHUN BOZKURT KİMDİR?

Muhabirliğe, öğrencilik yıllarında başlayan Ceyhun Bozkurt, meslek hayatına 2000 yılında Aydınlık Dergisi'nde başladı.

Aynı zamanda Ulusal Kanal'da da televizyon muhabirliği yaptı.  Amerikalı Diplomatların Güneydoğu Faaliyetleri, Mission Kürdistan ve İmralı Tutanakları isimli üç de kitap yazan Bozkurt, en son Aydınlık Gazetesi'nde istihbarat şefi olarak görev yapıyordu.

ÇOK OKUNANLAR