GÜNDEM

Katil, Pınar'ın sevgilisi değildi

27 yaşındaki Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde Pınar ile sevgili olduklarını söyledi. Gazeteci Mustafa Hoş, bu ifadeyi yalanlayarak ikilinin sevgili olmadıklarını öğrendiğini aktardı.

Katil, Pınar'ın sevgilisi değildi

Muğla’da 27 yaşındaki Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı’nın ilk ifadesi ortaya çıktı. Avcı, Pınar ile sevgili olduklarını, ayrılık yaşadıklarını, ayrıldıktan sonra tekrar birlikte olmak istediğini ve teklifi reddettiğiiçin Pınar'ı "bir anlık öfkeyle" öldürdüğünü söyledi.

Avcı, "O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum. Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum" dedi.

GAZETECİ HOŞ: SEVGİLİ DEĞİLLERDİ

Gazeteci Mustafa Hoş, Twitter hesabından "pınar gültekin’i hunharca öldüren cemal metin avcı ile ilgili yeni bilgilere ulaştım" diyerek paylaşımda bulundu.

Hoş, katilin söylediği gibi ikilinin sevgili olmadığını, Muğla'da Pınar'ın öldürülmeden önce bulunduğu mekanda karşılaştıklarını ve "pınar’ın pek kendinde olmadığını görmesi üzerine" genç kadını kendi çiftliğine götürdüğünü söyledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar