POLEMİK

Kars ve kaz demişken... Müjdeyi canlı yayında verdi: Aralık'ta başlıyor

Siyasi tarihimize giren en enteresan tartışmalardan biri oldu kaz sofrası... Konu Haber Global ekranlarında da konuşuldu. Karslı olan İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, en azından Kars ve kaz eti ile ilgili bir reklam olduğunu ve bundan ötürü mutlu olduğunu belirtti. Özışık ayrıca Kars ile ilgili bir müjdeyi de duyurdu.

Kars ve kaz demişken... Müjdeyi canlı yayında verdi: Aralık'ta başlıyor

Haber Global ekranlarında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Eşit Ağırlık' programına 'kaz buluşması' damga vurdu. Karslı olan İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, bu tartışmanın saçma ve gereksiz olduğunu belirtti. Ayrıca o buluşmada 'Neden sadece muhalif gazeteciler var?' eleştirilerine de açıklık getiren Özışık, canlı yayında hem Karslılara hem de Kars'a gitmek isteyenlere müjdeyi verdi.

Özışık, " Doğu ekspresten sonra Turizm Bakanlığı tarafından Turizm ekspresi Aralık ayından itibaren Kars'a seferler düzenleyecek." dedi.

Özışık'ın bu sözleri üzerine CHP'li Barış Yarkadaş, "Gecenin en iyi haberi bu oldu" diyerek karşılık verdi.

Özışık şunları söyledi:

"NİYE MUHALİF GAZETECİLER VARDI HAKSIZLIĞINI GİDERMEK İSTİYORUM"

Çok saçma bir tartışma. İki gazeteci arkadaşımız vardı bir Deniz Zeyrek, bir Doğan Şentürk.... Şarap üzerine tartışma yapıldı. Bunun üzerine çok tartışma yapıldı. Orada şu taraftan bakmak lazım. Niye sadece muhalif gazeteciler vardı haksızlığını gidermek istiyorum.Deniz Zeyrek davet etti, başka gazeteci arkadaşlarımız da davet etti ama ben gidemedim. Vaktim olmadı gidemedim. Şarap, Tunç Soyer tarafından İzmir'den getirilmiş. Şarabı üreten Karslı bir işadamı. Şaşalı bir sofraydı yok öyle bir şey. Kaz eti sofraları şaşalı gibi gözükür. Ümraniye'deki yer kaz eti konusunda meşhurdur ve şaşalı büyük yer değil.

"BU İŞTEN MUTLUYUM EN AZINDAN..."

İktidar tarafı bu işi ele almadı. İktidara yakın kalemler İmamoğlu, şarap gibi konuları soran olmuş. Deniz Zeyrek içmediler dedi. Cem Küçük bile 'kime ne içerler' dedi. Deniz'in verdiği cevabı saçma buldular. Bu işten mutluyum en azından Kars, Kars kazı ile ilgili reklam olmamıştı. Kaz etini bilmeyenlerle beraber organizasyon yapabiliriz. Kars'a bile gidebiliriz.

"ÇOK GEREKSİZ BİR TARTIŞMA"

Bu olay gereksiz bir tartışma. Bunu Ertuğrul Özkök bile tartıştı.Karsla, kazla ilgili konuştuk. Bir müjde verelim. Doğu ekspresten sonra Turizm Bakanlığı tarafından
Turizm ekspresi Aralık ayından itibaren Kars'a seferler düzenleyecek.
Turizm ekspresi son derece modern turizme karışık verecek bunu müjdeleyelim.

"GECENİN EN İYİ HABERİ OLDU"

CHP'li Barış Yarkadaş da Özışık'ın bu sözlerinin ardından "Gecenin en iyi haberi bu oldu" cevabını verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar