GÜNDEM

'Kardeşim Benim'de Aslı Enver yok!.. yerine kim geldi?

Murat Boz'la ayrılıp barışan Aslı Enver, Kardeşim Benim 2 filminin kadrosunda yer almadı... Burak Özçivit, Murat Boz'dan sonra Kerem Bursin'le de bir aksiyon filmi çekecek...

'Kardeşim Benim'de Aslı Enver yok!.. yerine kim geldi?

Aslı Enveğr-Murat Boz çifti son dönem magazin gündeminin üst sıralarından hiç düşmüyor...

Ancak birlikte barlo oynadıkları "Kardeşim Benim 2" filminin ikincisinde Aslı Enver olmayacak...

Aslı Enver'in yerine başrolde genç oyuncu Leyla Feray oynayacak...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Kardeşim Benim 2'de başrolde yer alacak Burak Özçivit'in, hemen ardından da Kerem Bursin ile birlikte bir aksiyon filminde bayşrol oynayacağını yazdı...

KARDEŞİM BENİM 2, _ TEMMUZ'DA 'MOTOR' DİYOR

İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı:

Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ve Nazan Kesal’ın paylaştığı ‘Kardeşim Benim’in devam filmi 8 Temmuz’da “motor” diyecek.

‘Kardeşim Benim 2’de yıllar sonra birbirini tanıyan Ozan ve Hakan adlı kardeşlerin yeni maceraları beyaz perdeye aktarılacak. TAFF Pictures’ın çektiği filmin ilkinde olduğu gibi ikincisinde de Ozan’ı Murat Boz, Hakan’ı Burak Özçivit canlandıracak.

ASLI'NIN YERİNE LEYLA FARAY OYNAYACAK

Bir süre önce Murat Boz’la yaşadıkları sorun yüzünden filmin devamında oynamak  istemeyen Aslı Enver, bu kez kadroda olmayacak. ‘Kardeşim Benim’de Aslı Enver’in üstlendiği karakteri ‘Kardeşim Benim 2’de Lal Feray’ın oyuncu kızı Leyla Feray canlandıracak.

BURAK ÖZÇİVİT İLE KARAM BURSİN YENİDEN BİRARAYA GELİYOR...

TAFF Pictures, ‘Kardeşim Benim 2’nin dışında yine dizi yıldızlarını buluşturacak ve bir film daha çekecek. Senaryo çalışmaları devam eden ve yaz sonunda çekilmesi planlanan aksiyon filminde başrolleri Burak Özçivit’le Kerem Bürsin paylaşacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar