GÜNCEL

Karar'dan dikkat çeken Ali Babacan röportajı!

Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen Karar gazetesi Ali Babacan'la röportaj yaptı. Röportajı manşetten veren Karar gazetesi için "Aman Hoca bozulmasın" yorumları yapıldı!

Karar'dan dikkat çeken Ali Babacan röportajı!

Yeni parti hazırlığındaki Ahmet Davutoğlu zaman zaman konuşuyor ama Ali Babacan ilk kez sessizliğini bozdu. Hem de Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Karar gazetesine. 

Karar'dan Yıldıray Oğur ve Ahmet Taşgetiren'e konuşan Ali Babacan, partileşme sürecine nasıl geldiklerini anlattı. Bu yılın sonuna kadar partiyi kuracaklarını söyleyen Babacan, 18 rapçinin geçen hafta yayımladığı Susamam şarkısına atıfta bulunarak, "Biz de susmadık. Susamadık. Karar verdik ve çalışıyoruz" dedi.

Bizimse dikkatimizi açıklamalardan çok Karar'a konuşuyor olması çekti. 

Çünkü Ahmet Davutoğlu'nun Babacan ekibiyle birlikte hareket etmek istediği fakat Babacan ekibinin "üsul farklılığı" nedeniyle Davutoğlu'nun bu teklifine sıcak bakmadığını biliyoruz. 

YILDIRAY OĞUR MU ETKİLİ OLDU?

Aldığımız kulis bilgilerine göre Davutoğlu'nun gönlünde hala Babacan ekibiyle birleşmek var. Ama Babacan ekibi bu fikre çok mesafeli. 

Anlaşılan o ki Ali Babacan siyaseten Davutoğlu'na gösterdiği mesafeyi medyasına göstermiyor. Dolayısıyla gidip ilk röportajını Karar'a veriyor.

Gerçi bu kararın alınmasında Yıldıray Oğur'un Babacan ekibine yakınlığı da rol oynamış diye duyduk. Oğur, Ali Babacan ekibinden ayrılmıyormuş. 

Karar gazetesinin, kendisini ekibe dahil etmek istemeyen rakibi Ali Babacan'ı manşetten bu şekilde parlatmasına Davutoğlu bakalım ne diyecek?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar