DİZİ DÜNYASI

Kanser olan dizi oyuncusu Boğaz Aksoy son durumunu anlattı

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da Volkan karakterini canlandıran Boğaz Aksoy takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtladı. Aksoy son halini takipçileriyle paylaştı.

Kanser olan dizi oyuncusu Boğaz Aksoy son durumunu anlattı

Kanal D'nin yıllardır ekranlarda olan dizisi Arka Sokaklar'da Volkan Komiser karakterini canlandıran Boğaç Aksoy'ın bir süredir dizide rol almaması hayranlarını meraklandırmıştı. Aksoy bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Aksoy kötü haberi "Sevgili dostlarım, ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki Lenfoma kanserine yakalandım uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza telefonlarınıza dönemezsem de affedin." sözleriyle vermişti. 

Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
Hastalık sonrası bir takım tecrübeler edindiğini söyleyen Aksoy, "Hastalık sonrası hayata bakış açın değişti mi, adapte oldun mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:
-"Eskiden daha takıntılı, her şeyi problem eden bir insandım" diyen Aksoy "Artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum, hayatı akışına bırakıyorum. Adapte oldum diyebilirim" 

Oyunculuğa devam edeceğini söyleyen Aksoy "Şaka mısın, tabii ki devam edeceğim çok özledim. Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah" diye konuştu. 

32 yaşındaki oyuncu tedavi sürecinin ne zaman sonlanacağı ile ilgili de şunları söyledi: 

- "Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kür alacağım toplamda, ağustosun sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah'ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.. Dostlarım sizlerin sevgisi sayesinde, duaları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan mutlu ediyor." 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar